Noutati

Total Technologies® prezent la Expo Shop Romexpo, 9-11 Octombrie!

Total Technologies<sup>®</sup> prezent la Expo Shop Romexpo, 9-11 Octombrie!

KEEP YOUR BUSINESS CONNECTED TO THE FUTURE

Total Technologies® cu o experiență de peste 27 de ani pe piața IT, este o companie a viitorului, specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, Vocollect, RFID și Roboți Autonomi Mobili (AMR), ce oferă clienților soluții digitale complete de colectare și prelucrare automată a datelor prin aplicații integrate în industrii precum: Retail, Curierat, Logistică, Transport, Producție, Distribuție, Depozit, Automotive, Sănătate, Administrație publică.

În cadrul evenimentul Expo Shop 2019, Total Technologies® va prezenta la stand echipamente și soluții ce ajută la automatizarea activitățiilor din retail, puteți testa de la cititoare de coduri de bare, terminale mobile, imprimante coduri de bare by Honeywell, până la roboți autonomi mobili by Fetch Robotics.

Echipa de specialiști, Total Technologies®, vă va arăta cum funcționează echipamentele destinate industrieri de retail si vă vor ajuta în alegerea soluției potrivite business-ului dvs. La stand sunt prezente produsele cel mai des utilizate în domeniul retailului:

Honeywell ScanPal EDA51, este un echipament construit pe platformă performantă cu sistem de operare Android 8.0, ce poate fi utilizat cu ușurință având interfață touchscreen, ecran de 5 inch, procesor octa-core. Acesta oferă performanțe ridicate este ideal pentru a fi utilizat în serviciile de livrări, serviciile pe teren și în retail, ajutând la creșterea productivității și reducerea timpului de lucru. 

Honeywell Dolphin CT40, construit pe platformele Mobility Edge suportă până la 5 versiuni de android, putând fi updatat de la distanță. Acesta este un dispozitiv elegant, de tip enterprise, complet touch pentru aplicații de retail, transport & logistică și distribuție.

Honeywell PC42D este o imprimantă desktop ce printează etichete direct termice fiind fiabilă și ușor de utilizat, perfectă pentru aplicațiile cu spațiu limitat.

Fetch Robotics CartConnect este un robot autonom mobil (AMR) care utilizează o suită de senzori și algoritmi pentru a efectua sarcini cum ar fi colectarea datelor și transportul materialelor în unitățile industriale. Robotul utilizează o hartă pentru a naviga, folosindu-se de senzorii săi pentru a evita automat obstacolele.