Noutati

Total Technologies la EXPO RETAIL 2023: Inovații de top în retail

Total Technologies la EXPO RETAIL 2023: Inovații de top în retail

În perioada 25 – 26 octombrie 2023, Total Technologies a participat la EXPO RETAIL, un eveniment de referință în domeniul tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, organizat de publicația de business Retail-FMCG.ro

Această participare a fost realizată în parteneriat cu Asbis Robotic Solutions, și a constituit o oportunitate de a prezenta ultimele inovații și soluții tehnologice necesare pentru un retail modern.

În 2023 Total Technologies a adus în atenția companiilor roboții de curătenie Gausium, dar și cei de delivery. Acești roboți vin în întâmpinarea nevoilor din industria retail și FMCG, oferind o eficiență sporită.

Publicul și-a exprimat în mod deosebit interesul pentru roboții de curățenie care impresionează cu un sistem automat de curățare, caracterizat de un nivel redus de zgomot, astfel încât pot lucra în orice mediu fără a deranja clienții sau angajații. Roboții de curățenie pot funcționa autonom, fiind capabili să lucreze în mod continuu și să finalizeze sarcinile de curățenie într-un timp relativ scurt.  Sunt echipați cu tehnologii avansate, cum ar fi senzorii și algoritmi de navigație, care le permit să identifice și să evite obstacolele, să se adapteze la diferite medii și să asigure o curățenie consistentă și de calitate.

Totodată și roboții de livrare Gausium prezențati au captat atenția vizitatorilor. Aceștia reprezintă o soluție inedită pentru procesele de livrare din retail. Cu capabilități avansate de navigație și gestionare a livrărilor, acești roboți pot juca un rol esențial în creșterea eficienței și satisfacția clienților.

De asemenea, Total Technologies a prezentat ultimele evoluții în gama de deviceuri pentru tehnologia codurilor de bare, incluzând scannere, imprimante, terminale mobile sau tablete industriale. Aceste soluții reprezintă un instrument esențial pentru magazinele de retail și lanturile de aprovizionare, contribuind la monitorizarea și gestionarea eficientă a stocurilor, precum și la îmbunătățirea experienței clienților.

Etichetele Electronice au oferit si ele o perspectivă nouă asupra viitorului retail-ului.Una dintre principalele caracteristici ale etichetelor electronice este capacitatea de a actualiza în timp real informațiile despre produsele afișate pe rafturi. Acest lucru permite magazinelor să ajusteze rapid prețurile, să afișeze promoții sau să ofere detalii suplimentare despre produse, toate doar cu un simplu click. Cu ajutorul acestor etichete, se elimină necesitatea schimbării manuale a etichetelor de hârtie, reducând astfel erorile umane și timpul dedicat actualizării informațiilor. Etichetele Electronice pot fi integrate cu sisteme de gestionare a stocurilor și de automatizare a comenzilor, permițând magazinelor să urmărească și să administreze eficient stocurile și să-și îmbunătățească operațiunile logistice. 

Un alt punct de interes al standului nostru l-a reprezentat Tehnologia de Voce, care devine din ce în ce mai relevantă în mediul retail, oferind o modalitate eficientă de interacțiune între personal și sistemul de gestiune al magazinului. Vizitatorii standului au fost interesați de modul în care aceasta poate îmbunătăți experiența clienților și productivitatea angajaților.

Prin participarea sa la EXPO RETAIL 2023, Total Technologies și-a consolidat poziția de jucător cheie în furnizarea de tehnologii inovatoare pentru retailul secolului XXI, fiind o companie care concurează și în acelasi timp conlucrează cu succes cu producatorii globali de top din domeniul tehnologiei.

Cu un portofoliu extins și soluții avansate, Total Technologies continuă să fie un lider în furnizarea de tehnologie pentru companii,  contribuind cu success la creșterea și eficientizarea acestora. Pentru mai multe detalii despre soluțiile destinate retailului, apelați cu încredere la consulanții noștri, la telefon +40 372 317 714 sau pe adresa de e-mail info@bsys.totaltech.ro.

Articol publicat de Daniela Popa