Roboți industriali și colaborativi ABB

Roboți industriali și colaborativi ABB

ABB Robotics este un pionier în robotică și servicii digitale, oferind soluții inovatoare pentru o diversitate gamă de industrii, de la cea auto la cea electronică sau de logistică. Este unul dintre cei mai importanți furnizori de roboți din lume, cu mai mult de 500.000 de soluții robotice livrate. Abb Robotics se axează și pe clienții mici, dar și cei mari și îi ajută să crească productivitatea, flexibilitatea și randamentul.

roboti industriali abb

Robot industrial IRB 390 FlexPacker

Capabil să sorteze, să ridice și să plaseze rapid colete, cuti și cartoane de diferite dimensiuni, forme și greutăți de până la 15 kg, IRB 390 permite ridicarea, ambalarea și pregătirea unei game largi de bunuri în cel mai scurt timp posibil. Viteza și flexibilitatea sa oferă o soluție extrem de eficientă pentru a face față provocărilor vânzării cu amănuntul, unde mărfurile trebuie livrate într-o varietate de moduri către o varietate de tipuri de clienți.

Robot industrial IRB 1300

IRB 1300 este unul dintre ABB Robotics de ultima generație de roboți industriali cu 6 axe, cu o sarcină utilă de 7 kg, 10 kg, 11 kg și 12 kg concepute special pentru industriile manufacturiere care utilizează automatizare flexibilă bazată pe roboți, logistică, industria de electronice sau fabricare de piese metalice. Robotul are o structură deschisă care este special adaptată pentru utilizare flexibilă și poate comunica intens cu sisteme externe.

Robot industrial IRB 6660

IRB 6660 este un robot robust, extrem de fiabil, conceput pentru aplicații de înaltă performanță. Designul rigid oferă precizie și timpi scurți de ciclu, ceea ce crește productivitatea. Vine în trei versiuni, două cu rază lungă de acțiune, care vizează operațiuni de înaltă performanță de încărcare și descărcare a unei prese hidraulice și a treia concepută pentru aplicații dificile, cum ar fi prelucrarea pieselor turnate.

Robot colaborativ GoFa CRB 15000

Robotul colaborativ GoFa încorporează o gamă de caracteristici care îi permit să fie utilizat în siguranță, direct alături de lucrători umani știind că aceștia sunt în deplină siguranță, nefind nevoie de bariere sau garduri de protecție. GoFa poate împărți spațiul de lucru cu oamenii pentru flexibilitate și eficiență maximă. Robotul și operatorul cooperează la aceleași sarcini, fără a pune în pericol productivitatea sau siguranța.

Prezentare robot industrial IRB 390 FlexPacker

Prezentare robot colaborativ GoFaSOLICITA OFERTA