Transpalet Cobot XP15

Transpalet Cobot XP15

XP15 reprezintă o soluție inteligentă de intralogistică, capabil să acționeze atât ca un robot mobil cât și ca un transpalet electric. Instalarea simplă și rapidă, fără necesitatea integrării cu alte aplicații software, îl face potrivit pentru o gamă variată de funcțiuni. XP15 oferă flexibilitate în ceea ce privește schimbarea sarcinilor de lucru și configurarea de noi trasee, atât programate cât și manual. Echipat cu o baterie interschimbabilă plug-in Li-Ion de 24V/60Ah că standard, XP15 oferă un timp îndelungat de funcționare și disponibilitate optimă.

XP15 utilizează tehnologia de navigație vizuală 2D, în colaborare cu markeri plasați aleatoriu pe tavan, astfel încât își recunoaște întotdeauna poziția și iși urmează traseul programat. În plus, pentru prevenirea coliziunilor și asigurarea siguranței operațiunilor, XP15 utilizează benzi de tampon și detectoare Lidar.

Transportă paleți din punctul A în punctul B, ghidat după "stele"

Simplu
Rapid
Performant
Autonom
Sustenabil

Funcționează independent, nu necesită integrare cu aplicații software
Deplasare autonomă, navigare "după stele"
Ușor de implementat (1-2 zile), utilizat și întreținut
Funcționează pe baterie electrică Li-ion, nu necesită stație de încărcare
Productivitate crescută, sarcină utilă de până la 1.5t
Reduceri de costuri, disponibil și pentru închiriere
Eficiență sporită, tastatură și/sau ''call box'' opționale
Reduce impactul deficitului de resurse umane
Siguranță îmbunătățită pentru operatorii din spațiul lucrativ
Tehnologie cu impact minim pentru mediul înconjurător
XP15 este ideal pentru operațiunile din industriile:
Producție
Depozite
Spații comerciale
Spații logistice
Managementul deșeurilor
Automotive

Cel mai bun coleg de muncă

Poți opera XP15 ca un robot mobil autonom ori ca un transpalet electric! Schimbă între operațiunea manuală și cea automată cu o simplă apăsare de buton. De asemenea, XP15 este echipat cu benzi tampon și detectoare Lidar care previn coliziunile pentru siguranța lucrătorilor.

Instalare independentă

XP15 este ușor de configurat pentru diverse aplicații fără cunoștințe de IT sau hardware și software specializat.

Flexibilitate

XP15 oferă setări de rută și monitorizare a sarcinilor de transport prin Bluetooth și poți adăuga rapid rute și stații noi de pe telefonul tău.

Baterie Li-ion plug-in

XP15 are un design de baterie plug-in Li-Ion de 24V/60Ah. Acest lucru maximizează timpul de funcționare și oferă o disponibilitate și flexibilitate ridicată.

Navigație vizuală 2D

Tehnologia de navigație vizuală 2D furnizează XP15 cu o navigație stabilă și adaptabilă. Poziționare absolută, cu markeri plasați aleator și navigație vizuală, vehiculul își cunoaște poziția în orice moment pentru a-și continua traseul.SOLICITA OFERTA