Practici sanatoase. Dezinfectarea echipamentelor impotriva COVID-19

Focarul coronavirus (COVID-19) s-a raspândit în toată lumea, acesta se transmite cel mai frecvent de la o persoană la alta prin contact apropiat. Acest tip de transmitere are loc prin picături din tractul respirator, astfel trebuie să ne protejăm și să acordăm o mai mare importanță igienizarii corporale și a echipamentelor cu care lucrăm.

Dorim să vă asigurăm că toate echipamentele furnizate de Total Technologies®, atât cele noi achiziționate, cât și cele care ajung în service și sunt reparate, ajung la dvs DEZINFECTATE conform normelor de igienizare a acestora.

Total Technologies® își desfășoară în continuare activitatea de Luni până Vineri, în intervalul orar 8:30-17:00, în deplină siguranță prin dezinfectarea permanentă a sediului și a echipamentelorastfel asigurându-vă tot suportul nostru pentru nevoile dvs generate de COVID-19 și nu numai. Vă punem la dispoziție echipamente DEZINFECTATE și în deplină siguranță inclusiv cele pe care le solicitați pentru a le testa.

Venim în întâmpinarea Dvs cu câteva sfaturi de curățare și igienizare a echipamentelor cu care lucrați zilnic și sunt achiziționate de la Total Technologies®.   Echipamentele Honeywell dar și alte brand-uri, chiar și cele din gama entry level Scanpal EDA, dar și cele dezvoltate pe platforma Mobility Edge pot fi curățate cu ușurință cu soluții de curățare aprobate.

Pentru a menține echipamentele în stare de funcționare bună, este necesar să curățați fereastra scanerului, fereastra camerei color și ecranul tactil de câte ori este necesar pentru mediul în care îl utilizați.

Echipamentele Scanpal EDA și cele dezvoltate pe platforma Mobility Edge rezistă la aplicarea următorilor agenți de curățare, care se aplica pe o cârpă moale curată cu care se șterge echipamentul, iar cu altă cârpă moale și uscată se îndepărtează soluțiile. 

Agenții de curățare recomandați sunt:

• Acid acetic, 10% în apă

• Alcool etilic, 10% în apă

• Soluții ușoare de săpun

 Notă: Lăsați întotdeauna bateria instalată când curățați computerul.

 În plus, echipamentele mobile destinate industriei de sănătate (EDA51 / CT40) se pot curăța cu dezinfectanți autorizați și agenți de igienizare pe toată durata de viață a acestora.

Acest comunicat este preluat de pe site-urile oficiale ale partenerilor noștri, producători ai echipamentelor la care se face referire.

Total Technologies® si Honeywell vă pun la dispoziție procedurile de curățare și dezinfectare pentru fiecare categorie de echipamente, pentru a lucra în deplină siguranță și a vă proteja sănătatea!

 

1. Ghid pentru curățare și dezinfectare terminale mobile

https://www.honeywellaidc.com/blog/2020/march/honeywell-device-cleaning-and-disinfectin-guide-for-mobile-computers

2. Ghid pentru curățare și dezinfectare scanere

https://www.honeywellaidc.com/blog/2020/march/honeywell-device-cleaning-and-disinfecting-guide-for-scanners

3. Ghid pentru curățare și dezinfectare imprimante de birou 

https://www.honeywellaidc.com/blog/2020/march/honeywell-device-cleaning-and-disinfecting-guide-for-desktop-printers

4. Ghid pentru curățare și dezinfectare imprimante mobile

https://www.honeywellaidc.com/blog/2020/march/honeywell-device-cleaning-and-disinfecting-guide-for-mobile-printers

5. Ghid pentru curățare și dezinfectare imprimante industriale

https://www.honeywellaidc.com/blog/2020/march/honeywell-device-cleaning-and-disinfecting-guide-for-industrial-printers

6. Ghid pentru curățare și dezinfectare echipamente voce

https://help.honeywellaidc.com/Hardware/Content/Common/care_for_headsets_microphones.html?

Ne pasă de sănătatea dvs și a angajaților!

Echipa Total Technologies®