PD43_PD43c_14_PRO2_Master (1)

INTERMEC PD43/PD43c

Cu un design compact si modern, noua imprimanta Intermec PD43/PD43c a fost proiectata pentru a oferi performante ridicate fara compromisuri in printarea eticheteleor din mediul industrial. Fiabila, usor de utilizat datorita interfetei simple si intuitive pentru utilizator si cu capacitati Smart Printing, imprimanta Intermec PD43/PD43c este alegerea perfecta pentru companiile ce doresc un echipament rezistent si la un pret competitiv. Cu o varietate de optiuni, PD43/PD43c poate utiliza o gamă larga de consumabile inclusiv ribon in sau out cu miez de 1″ sau 1/2″, pentru a reduce timpul pierdut cu schimbarea consumabilelor.

PD42_with_PD41_PRO1_small

INTERMEC PD41/PD42

Intermec PD41/PD42 este o imprimanta direct termica sau cu transfer termic pentru tiparirea de etichete, bilete si taguri. Este o imprimanta fiabila si flexibila, ideala pentru aplicatii cu un volum mediu de etichete tiparite in mediile de productie, transport si depozitare. Tipareste etichete cu date variabile de o calitate deosebita la viteze de 150 mm/s. Robustetea acestei imprimante este conferita de constructia metalica a sasiului si a carcasei. In plus, partile mecanice sunt deosebit de fiabile. Imprimanta este usor de utilizat si permite incarcarea de fonturi dedicate pentru diferite limbi ce includ caracter speciale (non-latine). Tipareste pe etichete autoadezive si taguri cu hartie de diferite tipuri si grosimi. Are un senzor mobil de gap/blackmark si foloseste ribon atat in, cat si out. Spre deosebire de PD41, Intermec PD42 are suplimentar un display pentru configurarea rapida si usoara a parametrilor tiparirii, nemaifiind necesara trimiterea comenzilor de la un computer.

PM23c_PM43c_PM43_Family_a

INTERMEC PM43/PM43c/PM23d

Intermec PM43/PM43c/PM23d reprezintă o nouă generaţie de echipamente Intermec, care se pot conecta cu orice dispozitiv – indiferent că este vorba de PC, tabletă sau smartphone – oriunde şi oricând. Sunt rapide, performante şi au o construcţie metalică robustă, fiind alegerea perfectă pentru aplicaţiile de printare cu un volum mediu de etichete (între 2000 şi 7000 etichete / zi) în medii de lucru industriale, precum unităţi de producţie sau depozite. Modelul Intermec PM23c este dedicat pentru tiparirea de etichete cu latime de pana la 56 mm (2.2 inch). Clasa Intermec PM43 include două modele de imprimante: PM43 (standard) si PM43c (varianta compactă, de mici dimensiuni). Conectivitatea se poate realiza prin USB, RS-232 sau Ethernet, iar opţional sunt disponibile modalităţile de conectare Parallel, wireless IEEE 802.11 b/g/n şi Bluetooth.

PX4i and PX6i High Performance Fixed Printer

INTERMEC PX4i/PX6i

Din seria Intermec PX fac parte imprimante cu o constructie metalica solida, de inalta performanta, concepute sa exceleze la aplicatiile industriale solicitante ce functioneaza in regim non-stop. Pot tipari etichete cu latimea de 4 inch (PX4i) si respectiv 6 inch (PX6i). Designul modular face ca imprimanta sa fie usor de adaptat la diverse situatii si usor de intretinut. Aceasta imprimanta poate tipari de la prima si pana la ultima eticheta cu o viteza de pana la 12 inch/sec, fiind ideala pentru aplicatiile de etichetare “on demand” sau pentru aplicatiile care presupun lucrul cu date variabile. Sunt imprimante flexibile, fapt dovedit de multimea de accesorii ce se pot monta, printre care si aplicatoare automate de etichete.