eclipse5145_07_hires
HONEYWELL ECLIPSE 5145

Scanerul pentru coduri de bare Eclipse 5145 sporeste productivitatea oferind o solutie performanta de scanare a codurilor de bare 1D. Fiind cel mai nou element al seriei de scanere Eclipse, 5145 dispune de un design ergonomic ce maximizeaza confortul in utilizare reducand oboseala generata de perioadele lungi de utilizare. Este ideal pentru o gama variata de aplicatii incluzand point-of-sale, administratie publica, birouri, retail si centre medicale. 

voyager1200g_04_hires
HONEYWELL VOYAGER 1200g

 Scanerul laser pentru coduri de bare, Honeywell Voyager® 1200g, este construit pe platforma celei mai bine vandute linii de scanere laser. Acesta asigura performante sporite pe orice cod liniar de bare, inclusiv pe codurile de bare deteriorate sau de o calitate scazuta. Functia de scanare automata conduce la o productivitate crescuta a scanerului, Voyager 1200g oferind performante de scanare superioare si un design placut, fiind o solutie versatila de scanare a codurilor 1D.

voyager1250g_acc03_hires
HONEYWELL VOYAGER  1250g

Avand la baza popularitatea castigata in timp de seria de scanere Voyager™, noul model Honeywell Voyager 1250g laser single-line asigura o performanta superioara la citirea codurilor de bare liniare incluzand coduri de bare mai mari de la o distanta de pana la 60cm.
 Fiind optimizat pentru scanarea rapida a codurilor de bare liniare, inclusiv si a celor deteriorate, Voyager 1250g permite companiilor sa reduca introducerea manuala a datelor sporind productivitatea si acuratetea acestui proces. 

Honeywell-Voyager-1400g
HONEYWELL VOYAGER 1400g

Honeywell Voyager 1400g este construit in jurul unui motor de scanere linear imager foarte performant capabil sa citeasca coduri de bare 2D deteriorate sau de pe ecranul dispozitivelor mobile. Este dedicat companiilor ce utilizeaza coduri de bare 2D datorita cantitatii mari de informatii stocate cu ajutorul acestora sau celor care au obligatia de a se conformat reglementarilor impuse de guvern pentru anumite sectoare de activitate. Alte companii pur si simplu vor sa fie pregatite pentru viitor anticipand integrarea tehnologiei codurilor de bare 2D in detrimentul celor 1D.

voyager1450g_02_large
HONEYWELL VOYAGER 1450g

In tot mai multe industrii, citirea codurilor de bare 2D reprezinta cel mai nou standard. Pe langa faptul ca permite stocarea a mai multe date intr-un cod 2D, reglementarile guvernamentale si cerintele clientilor necesita adoptarea lor. Companiile sunt, de asemenea, în căutarea implementarii noilor tendințe care solicita tehnologia Area Imaging – azi sau în viitorul apropiat – fără necesitatea de a achiziționa hardware suplimentar si fara a afecta performantele. Honeywell Voyager 1450 permite companiilor sa adopte tehnologia Area Imager in ritmul propriu si intr-un mod foarte rentabil.

Intermec-SG20

INTERMEC SG20

Intermec SG20 este un cititor de coduri de bare economic si foarte performant, destinat utilizării în aplicatii de scanare din retail. Este disponibil atât cu motor de scanare 1D, cât si 2D, iar conectivitatea se poate realiza prin Bluetooth sau prin cablu (USB, RS-232 sau PS2). În mediile cu mult zgomot, care nu permit utilizarea bip-ul de scanare, LED-ul încorporat al cititorului de coduri de bare Intermec SG20 este foarte util pentru a confirma citirea cu succes a codului de bare.

Honeywell-Xenon-1900

HONEYWELL XENON 1900

Honeywell Xenon 1900 este echipat cu a sasea generatie de tehnologie area imager redefinind standardele comparative in gama scanerelor pentru coduri de bare. Construit in jurul unui senzor de tip imager optimizat pentru scanarea barcode, Xenon 1900 asigura performanta si fiabilitatea necesare oricarei aplicatii in mediile industriale. Senzorul area imager dispune de software pentru procesarea imaginilor cu functii avansate de editare oferind posibilitatea utilizarii scanerului in multiple configuratii. Este un scaner durabil capabil sa decodeze o gama larga de simbologii: 1D, PDF, 2D, Postal si OCR.