Sunteți pregătiți pentru TPD? Soluția Track & Trace pentru produsele din tutun!

Grăbește-te! A mai rămas puțin timp!

Din data de 20 Mai 2019 activitatea de distribuție a produselor din tutun trebuie să se realizeze în deplină conformitate cu Directiva UE privind produsele din tutun (TPD). Nerespectarea directivei duce la aplicarea de sancțiuni prin amenzi sau chiar suspendarea activității de distribuție a produselor din tutun.

Total Technologies vă oferă soluția de implementare a sistemului Track & Trace conform cerințelor UE.

Producătorii

 Producătorii au nevoie de linii de producție adaptate cu echipamente și aplicații în conformitate cu cerințele TPD, pentru a imprima sau aplica un identificator unic și caracteristici de securitate pentru produsele în lanțul de aprovizionare pe care îl controlează.

Distribuitorii

 Distribuitorii vor trebui să-și adapteze metodele de trasabilitate în conformitate cu cerințele Track & Trace. Aceasta va implica respectareea unor proceduri prin scanarea  produselor tobacco, iar în cazul nerespectării procedurii comerciantul poate fi sancționat cu amenzi mari și  chiar pierderea licenței de a opera în UE.

Van Sales

 Angrosiștii si distribuitorii trebuie să furnizeze trasabilitatea tuturor produsele din tutun pâna la punctul de vânzare către utilizatorul final. Ceea ce înseamnă că orice bun descărcat la un magazin de vânzare cu amănuntul dintr-un vending van trebuie să fie raportat, precum și orice fel de reîncărcare a automatelor de vânzare.

Cash & Carry

 Comercianții Cash & Carry vor trebui să-și adapteze metodele de trasabilitate în conformitate cu cerințele Track & Trace. Aceasta va implica  respectarea unor proceduri prin scanarea  produselor tobacco, iar nerespectarea duce la amenzi mari și chiar pierderea licenței de a opera în UE.

Echipamente certificate TPD EU Directive

Honeywell ScanPal EDA51

 Cel mai accesibil dispozitiv portabil Honeywell pentru implementarea directivei TPD, ScanPal EDA51 oferă performanță ridicată, eficiență și fiabilite în scanare la un preț extrem de avantajos.

Honeywell Dolphin CT40

 De la scanarea produselor în depozit până la derularea activitaților de vânzare în teren de-a lungul rutei, terminalul mobil Dolphin CT40 oferă un echilibru optim de accesibilitate și performanță având la bază platforma Mobility Edge.

Honeywell Dolphin CT60

 Terminalul mobil Honeywell CT60 – construit și el pe platforma Mobility Edge – oferă un plus de performanță față de Dolphin CT40.

Honeywell Xenon ™ 1902gHD

 Îmbunătățirea satisfacției clienților în timpul experienței de cumpărături este foarte importantă: Xenon 1902gHD este instrumentul perfect pentru programele de fidelizare și soluțiile de automatizare, fiind dotat cu cele mai recente cerințe privind trasabilitatea (citeste DotCode sau GS-1 DataBar). Este disponibil și in varianta cu condensator, astfel uiți de grija bateriilor.

Software

Aplicația Honeywell Track & Trace pentru distribuitorii de produse din tutun pentru echipamente mobile + aplicația Honeywell Movilizer Track & Trace Cloud pentru transmiterea mesajelor către baza de date UE.

Service și asistență

Ne ocupăm de toate! Honeywell ofera servicii help desk 24x7x365 și reparatii sau inlocuire in 48 de ore în cazul în care un dispozitiv nu mai functioneaza

                       Accesorii

Facem totul mai ușor pentru tine!