Noutati

O singură platformă, 7 soluții care simplifică mobilitatea afacerii

O singură platformă, 7 soluții care simplifică mobilitatea afacerii

Total Technologies, prin SOTI ONE Platform, simplifică dezvoltarea și implementarea aplicațiilor în timp ce ajută la integrarea sistemelor de backup critice

Mobilitatea afacerilor este esențială pentru succesul companiei. Date fiind amploarea și complexitatea de implementare a mobilității, securitatea și gestionarea sunt mai complicate în prezent, iar nivelul de dificultate va crește pe măsură ce conceptul de Internet of Things (IoT) ia amploare. Compusă din șapte produse revoluționare, SOTI ONE Platform ajută companiile să elimine problemele funcționale de comunicare între departamente, să elimine timpii morți, să creeze mai rapid aplicații, să gestioneze toate dispoztivele mobile și IoT într-un singur loc și să ofere informații analitice utile.

Operațiunile de afaceri mobile și IoT sunt mai simple, mai inteligente și mai fiabile cu SOTI ONE Platform

Cele șapte soluții oferite de SOTI ONE Platform, care simplifică mobilitatea afacerii dvs., sunt:

  • SOTI SNAP

SOTI Snap este o soluție de dezvoltare de aplicații mobile pe platforme multiple pentru companii. Le permite organizațiilor să construiască rapid și eficient aplicațiile mobile de care au nevoie, fără a fi nevoie de resurse specializate.

  • SOTI MOBICONTROL

SOTI MobiControl face managementul mobilității pentru întreprinderi (Enterprise Mobility Management – EMM) mai ușor ca niciodată. Le permite companiilor să gestioneze în siguranță orice dispozitiv sau terminal, cu orice factor de formă și orice sistem de operare, pe tot parcursul ciclului de viață; de la implementare până la scoaterea din funcțiune.

  • SOTI ASSIST

SOTI Assist este prima soluție de diagnostic pentru birourile de asistență din domeniu, „special construită” și concepută pentru prima epocă mobilă. Include tehnologia premiată de control de la distanță de la SOTI, ceea ce face ca tehnicienii să analizeze, să depaneze și să rezolve problemele dispozitivelor mobile și ale aplicațiilor mai ușor și mai eficient, de oriunde și oricând.

  • SOTI INSIGHT

SOTI Insight este o soluție de tipul Business Intelligence în afaceri, care furnizează analize imediate despre aplicații, date, rețea, utilizarea locației și operațiuni. SOTI Insight le permite companiilor să obțină mai ușor informații despre performanțele implementărilor lor de mobilitate.

  • SOTI CONNECT

SOTI Connect este o soluție IoT, construită pentru mediul de afaceri, care oferă un management complet al ciclului de viață al dispozitivelor IoT în cadrul unei organizații. Oferă autentificarea centralizată a utilizatorilor, conectarea simplă (SSO) și gestionarea rolurilor, oferind organizațiilor posibilitatea de a crea fluxuri de lucru de gestionare a mobilității continue și integrate.

  • SOTI IDENTITY

SOTI Identity permite accesul simplu și securizat la suita de soluții a SOTI ONE Platform. Oferă autentificarea centralizată a utilizatorilor, conectarea simplă (SSO) și gestionarea rolurilor, oferind organizațiilor posibilitatea de a crea fluxuri de lucru de gestionare a mobilității continue și integrate.

  • SOTI CENTRAL

SOTI Central este o comunitate online pentru partenerii și clienții SOTI, care le permite clienților să se conecteze, să comunice și să colaboreze cu experți în produse și alți furnizori de soluții, pentru a valorifica la maximum implementările mobile și IoT.