Noutati

Imprimă calitate afacerii tale

Imprimă calitate afacerii tale

În ciuda faptului că încetul cu încetul se urmărește eliminarea utilizării hârtiei, aceasta este încă foarte prezentă în afaceri și un exemplu îl reprezintă imprimantele de etichete. Sunt foarte practice, pentru că la un cost de-a dreptul ridicol poți imprima cărți de vizită, bilete, etichete de îmbrăcăminte, autocolante ale companiei de logistică și aproape orice altceva îți vine în minte. Astăzi există atât de multe imprimante de etichete pe piață încât este foarte greu să știi care dintre ele este cea potrivită.

O imprimantă de ultimă generație este Zebra GK420t. Este una dintre cele mai bune investiții pentru o companie, deoarece este certificată pentru a funcționa în medii sterile. Imprimanta poate imprima 127 mm/s, ceea ce este mult pentru o mașină de acest tip. Vine cu unul dintre cele mai simple sisteme de reîncărcare a rolei, ceea ce înseamnă că oricine poate schimba rola, extrem de facil. Ceea ce este cu adevărat extraordinar, este că acest tip de imprimantă este capabilă să imprime brățări medicale care vor rezista la sterilizare, la fel ca etichetele pe care le scoateți cu ea. Un alt fapt interesant este că nu are piese în mișcare, ceea ce îi prelungește foarte mult durata de viață și face ca prețul de achiziție să fie rentabil, cu mult peste cel al altor imprimante. Având în vedere prețul și caracteristicile sale, este de obicei folosită în medii foarte specifice, precum în cel medical sau medii asemănătoare acestuia.

Dacă ești însă un comerciant online, poate ți-ai făcut deja o idee, dar mai ai nevoie de câteva 

informații despre tipul de imprimantă potrivit pentru afacerea ta. O imprimantă de etichete este esențială pentru logistica comerțului electronic. O etichetă de transport include un element esențial în orice pachet: codul de bare. Dacă nu poate fi scanat, pot apărea probleme la procesarea expedierii la centrul de distribuție. Imprimantele de etichete sunt cea mai bună soluție pentru imprimarea într-un mod rapid și ușor a etichetelor de transport. Vei economisi timp și te vei asigura, de asemenea, că orice cod de bare este imprimat corect pe etichetă.

Alegerea unei imprimante de etichete este la fel ca alegerea oricărui alt produs, va depinde de nevoile tale. La prima vedere, o imprimantă de etichete pare a fi ceva de bază și simplu în același timp. Așa că poate părea că alegerea modelului mai ieftin este cea mai bună opțiune. Dar realitatea spune că, o imprimantă de etichete ieftină te poate face să petreci de două ori mai mult timp pe aceeași sarcină. Este important să stabilești dacă vei adăuga imagini, logo sau caractere speciale și diferite, care trebuie să fie vizibile clar pe etichetele de transport. În acest caz, este posibil să ai nevoie de o imprimantă cu opțiunea de a schimba fontul și culoarea fontului.

De asemenea, dacă te deplasezi mult prin depozit atunci când etichetezi, se recomandă o imprimantă portabilă de etichete. Îți va ușura munca mult, deoarece o poți lua cu tine, fără să fie nevoie să te întorci la masa de lucru pentru a tipări. În acest caz, ar trebui să iei în considerare și dacă imprimanta funcționează cu baterii. Cele care sunt conectate la o sursă de alimentare sunt evident mai bune dacă lucrezi într-o poziție permanentă.

Pentru a imprima etichete de transport, realmente ar trebui să alegi o imprimantă care are imprimare de calitate, unde toate detaliile etichetei pot fi văzute clar și nu sunt șterse prin imprimare. O etichetă tipărită greșit poate însemna că pierzi un pachet sau ți-l returnează în mod continuu, deoarece nu se pot citi codurile de bare.

Imprimantele de etichete sunt esențiale în mediile de afaceri pentru versatilitatea lor, permițându-le să imprime coduri de bare, coduri QR, logo-uri, bilete, autocolante și aproape orice altceva la care te poți gândi.