Roboții Autonomi Mobili (AMR)

Roboții Autonomi Mobili Fetch se deplasează cu ușurință în depozitul tău, reduc dependența de stivuitoare, traficul și incidentele. Robotii Fetch utilizează o suită de senzori și algoritmi pentru a efectua sarcini cum ar fi: colectarea datelor și transportul materialelor în unitățile industriale.

RollerTop

Fetch CartConnect folosește senzori multipli asigurând navigarea în siguranță și eficiență între locații, acesta transportă materiale într-o instalație cu o viteză de până la 2 metri pe secundă, fiind proiectat pentru a lucra alături de oameni, stivuitoare și alte echipamente de manipulare a materialelor în mediile de depozitare ocupate.

Fetch CartConnect include integrarea camerelor 2D și 3D, detectarea și evitarea dinamică a obstacolelor, funcționalitatea de întoarcere la bază și led albastru pentru iluminat podeaua.

Fetch RollerTop se deplasează autonom pe capetele transportoarelor pentru a primi și / sau depune materiale, acesta se aliniază cu precizie și repetabilitate la milimetri pentru interacțiuni fiabile între conveiere și transportoare.

Fetch RollerTop evită obstacolele dinamice permițând o operare sigură și cu adevărat colaborativă în jurul oamenilor și a vehiculelor cu mișcare rapidă precum stivuitoarele, astfel puteți extinde și adapta transportul existent.

Freight500

Freight1500

Fetch Freight500 transportă paleți la cerere în depozit fără a fi necesare modificări de infrastructură, astfel nu trebuie instalate fire, magneți, bandă sau etichete QR. Acesta are o suprafață utilă maximă de 1265mm x 838mm și poate găzdui paleți EUR6 și diverse articole mari.

Fetch Freight500 este prevăzut cu 8 camere 3D cu o rază de 4m  pentru o vizibilitate de 360 grade și cu două camere 2D pentru a scana zona de siguranță de deplasare și rotire, acesta încărcându-se în 2 ore la capacitatea de 90%, având o autonomie de 9 ore de funcționare continuă.

Fetch Freight1500 transportă automat și în siguranță paleți, încărcături mari și grele în întreagul depozit, reducând traficul și incidentele. Acesta creează un mediu de depozitare mai puțin aglomerat și mai sigur, prin găzduirea unei dimensiuni standard americane de paleți de 40″x48″ și are o capacitate de încărcare de 1500kg.

 Fetch Freight1500 are încorporată tehnologia senzorilor care asigură cea mai silențioasă mișcare, rezultând siguranța și viteza de vârf.

HMIShelf

TagSurveyor

Fetch HMIShelf  transportă autonom diferite tipuri de bunuri, cutii, pachete, în siguranță în jurul oamenilor, stivuitoarelor și altor tipuri de echipamente de manipulare a materialelor, evitând obstacolele dinamice. Acesta este ușor de operat,  putând fii optimizat, complet configurat și personalizat.

Fetch HMIShelf  dispune de ecran tactil integrat, ușor de utilizat, care nu necesită nici o pregătire, ajutând la îmbunătățirea eficienței și productivității imediat după implementare. Se poate integra și cu un WMS.

FetchTagSurveyor colectează automat datele cu încărcare autonomă, astfel se poate monitoriza ciclul continuu și urmărirea inventarului, oferind o vizualizare clară a datelor. Acesta se poate integra si cu modulul ERP.

FetchTagSurveyor RFID poate fi configurat pentru a funcționa 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, acesta se mută în mod constant și precis prin depozite pentru a furniza rezultate consecvente și fiabile.

ROBOȚII AUTONOMI MOBILI (AMR)​ ÎN DEPOZIT