Terminale vehicule Intermec

Intermec CV30

INTERMEC CV30

Fiind un echipament compact si robust, dar foarte performant si flexibil, are o arie larga de aplicabilitate, de la retail sau transport si logistica, la mediul industrial. Terminalul Intermec CV30 asigura prelucrarea imediata a datelor prin capabilitatile sale de ADC (Automated Data Collection), astfel ca deciziile pot fi luate in timp real, indiferent de locatia utilizatorului. Poate fi folosit atat in regim de mobilitate, fixat pe un vehicul, cat si in regim static, montat pe birou sau pe perete. Incorporeaza tehnologie pentru suport RFID, recunoasterea comenzilor vocale, WiFi si Bluetooth. Procesorul Intel tactat la 520 MHz ruleaza Windows Mobile/CE 5.0 si ofera suport pentru orice aplicatie din depozit sau pe linia de productie impreuna cu optiunile de conectivitate Wireless LAN si Bluetooth. Componentele sunt protejate de o carcasa rugged sigiliata IP66 impotriva apei si prafului.

Intermec CV41

INTERMEC CV41

Intermec CV41 este un terminal foarte robust, are un factor de protecţie IP66 şi poate fi utilizat la temperaturi între -30 şi 50°C. Are la bază sistem de operare Windows CE 6.0, integrează o memorie de 1 GB şi un microprocesor de 1.6 GHz. Este dotat cu un display de 20 cm (8 inch) şi cu o tastatură QWERTY cu 64 de taste, care permite introducerea datelor rapid şi uşor. Pentru o culegere rapidă a datelor, terminalului Intermec CV41 i se poate conecta un cititor de coduri de bare (prin USB, serial sau Bluetooth) sau un cititor RFID. CV41 este primul terminal fix cu suport Vocollect Voice, care permite integrarea comenzilor vocale în fluxul de lucru. Vocollect este lider mondial în soluţii bazate pe voce, fiind utilizat zilnic de peste 400.000 de operatori din depozite şi centre de distribuţie din întreaga lume. Aplicaţia software de recunoaştere a vocii oferă acurateţea necesară pentru a ajuta utilizatorii să atingă un nivel maxim al performanţei şi productivităţii muncii.

Intermec CV61

INTERMEC CV61

Intermec CV61 este un terminal fix pentru montarea pe vehicule care oferă aceleaşi funcţionalităţi ale unui PC desktop, însă într-o formă compactă şi robustă. Datorită ecranului de mari dimensiuni (12 inch) XGA touchscreen, terminalul CV61 este foarte uşor de folosit, iar informaţiile pot fi citite cu uşurinţă atât în interior, cât şi în lumina puternică din exterior. Pentru a putea rula cele mai solicitante aplicaţii, Intermec CV61 este prevăzut cu o memorie RAM de până la 3GB, integrează un procesor puternic de 1.8 GHz şi suportă atât sistemul de operare Windows 7, cât şi Windows XP. Pentru o culegere rapidă a datelor, terminalului Intermec CV41 i se poate conecta un cititor de coduri de bare (prin USB, serial sau Bluetooth), sau un cititor RFID. Având suport pentru Vocollect Voice, Intermec CV61 permite integrarea comenzilor vocale în fluxul de lucru, ajutând astfel utilizatorii să atingă un nivel maxim al performanţei şi productivităţii muncii.