Terminale vehicule Honeywell

Honeywell Thor VM1

HONEYWELL THOR VM1

Honeywell Thor VM1 este unul din cele mai populare computere dedicate montarii pe motostivuitoare depasindu-si concurentii din aceeasi clasa prin intermediul numeroaselor tehnologii implementate de producator la nivelul electronicii, in cadrul materialelor folosite si celor specifice interfetei cu utilizatorul. In lantul de aprovizionare modern singurul element constant este schimbarea. Intreruperile pe termen scurt (generate de motostivuitoare stricate) sau cele pe termen lung (generate de catastrofe naturale) sunt realitati care ameninta bunul mers al operatiunilor. Cei mai bine pregatiti sa faca fata acestor factori imprevizibili folosesc computere mobile de ultima generatie ce le ofera un grad superior de flexibilitate. Thor VM1 face parte din a zecea generatie de terminale mobile pentru vehicule dezvoltate de Honeywell si ofera un nivel unic de flexibilitate pentru clasa de echipamente din care face parte.

Honeywell Thor VM2

HONEYWELL THOR VM2

Honeywell Thor VM2 este construit pe baza acelorasi caracteristici care au facut din Thor VM1 liderul gamei de terminale mobile pentru motostivuitoare la care se adauga afisarea informatiilor pe un display mai mare si preluarea datelor de la utilizator prin intermediul unei tastaturi externe. Functia Smart Dock permite deconectarea computerului de la sursa de alimentare si mutarea acestuita intre motostivuitoare fara a pierde datele colectate. De asemenea posibilitatea demontarii panoului frontal “pe teren” permite repararea touchscreen-ului fara a mai trimite echipamentul in service ceea ce reduce timpul de neutilizare al echipamentului. O alta functie cea de Power Management elimina situatiile in care motostivuitoarele raman fara baterie eliminand pierderile de productivitate generate de acestea.

Honeywell Thor VX8

HONEYWELL THOR VX8

Terminalul pentru vehicule Honeywell Thor VX8 este construit pentru companii ce au nevoie de performanta in cadrul platformei Microsoft Windows si compatibilitate sporita cu aplicatiile de productivitate si de management al retelei. Thor VX8 este suficient de flexibil pentru a rula multiple aplicatii avansate pe baza sistemului de operare Windows 7 Pro, XP Pro sau Windows Embedded Standard 2009. Comunicatiile radio sunt compuse din WLAN, WWAN si Bluetooth fiind protejate de o carcasa rugged IP65 din magenziu proiectata sa reziste in cele mai dificile conditii. Performanta oferita de sistemul de operare Windows 7 impreuna cu protectia oferita de carcasa rugged califica terminalul pentru o gama larga de aplicatii in producite precum: controlul proceselor, verificarea calitatii, operatiuni intermodale, etc.