Terminale mobile Zebra

mc2100

MC 2100

De la departamentul  vânzări pana la depozit, terminalele din seria MC2100 au ceea ce este nevoie pentru a automatiza accesibil capturarea datelor de inventar chiar la punctul de lucru. Chiar daca  pretul  unui terminal MC2100 este foarte scazut, acesta inglobeaza multe caracteristici ce se regăsesc de obicei în computere mobile mai scumpe. Puteți conta pe un procesor  fiabil „best-in-class”, design robust, ergonomie superioară, opțiuni flexibile de captare de date,  optiune push-to-talk (PTT) din clasa „enterprise”, optiuni de management centralizat și capacitatea de a crea cross-platform. Cu o rezistenta la caderi de la 1,2m, rating IP54 la praf si apa, tastatura rezistenta si ecran Corning® Gorilla® Glass, MC2100 poate fi utilizat chiar si dupa caderi, lovituri sau alte accidente inevitabile la locul de munca.

mc3200

MC3200

Redefinirea productivitatii și fiabilitatii cu terminalul mobil MC3200, generația următoare în clasa lider MC3000 Series, acum cu mai multe opțiuni pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Alege sistemul de operare potrivit pentru afacerea ta – Android Jelly Bean sau Microsoft Embedded Compact 7. Este alegerea dumneavoastra pentru cele mai avansate motoare de scanare laser ale noastre 1D sau 1D / 2D Imager, motor de scanare ce permite utilizatorilor captarea cu ușurință a codurilor de bare in orice conditii.

Trei modele usoare – Brick, Gun și Turret – aduc tot confortul pentru fiecare activitate – de la ciclul de receptie la putaway, reaprovizionare și picking. Și din moment ce seria MC3000 a fost unul dintre terminalele noastre mobile cele mai populare de peste 10 ani, veți obține un terminal mobil robust si testat pe care vă puteți baza pentru creste eficiența de gestionare a inventarului la nivelul următor.

mc9200

MC9200

Terminalul mobil MC9200, reprezinta următoarea generație a etalonului de aur din industrie pentru mobilitate, a evoluat pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale business-ului modern, aducandu-va acelasi design robust, motor de scanare a codurilor de bare „best-in-class”  și fiabilitate in utilizare. Acum, cu capabilitatea de a rula aplicații cu interfețe intuitive, MC9200 va simplifica și mai mult procesele aducand o crestere a  productivitatii muncii în mediile de lucru cele mai dificile.