Terminale mobile Intermec

Intermec-CN70

INTERMEC CN70

Intermec CN70 este un terminal mobil robust dedicat utilizării în activităţi de teren (field service, livrări, transport sau logistică), fiind cel mai mic şi mai uşor terminal din clasa sa. Este un echipament durabil, are un consum redus de energie şi oferă capacităţi de comunicare performante şi scanări de înaltă calitate a codurilor de bare.  CN70 este un echipament foarte rezistent, având factor de protecţie IP67, care asigură utilizarea fără probleme în cele mai dificile condiţii de muncă: la temperaturi extreme (de la -20° până la 60°C), căzături pe beton de la 1.8 m şi umiditate de până la 95%. 

Intermec-CN70e

INTERMEC CN70e

Datorită formei compacte şi robuste, terminalul Intermec CN70e este ideal pentru utilizarea în aplicaţii de livrari directe (Direct Store Delivery), service pe teren, transport şi logistică. Oferă performanţă superioară în scanarea codurilor de bare şi multiple opţiuni de comunicare, permiţând astfel angajaţilor de pe teren să fie mereu informaţi şi conectaţi. Acest terminal este disponibil cu 2 opţiuni de tastatură: numerică sau alphanumerică. Are un ecran touch-screen de dimensiuni mari (480 x 640 pixeli), foarte rezistent. Este dotat, opţional, cu camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, ideală pentru nevoile de captare de imagini din teren. CN70e este un echipament foarte rezistent, având factor de protecţie IP67, care asigură utilizarea fără probleme în cele mai dificile condiţii de muncă: la temperaturi extreme (de la -20° până la 60°C), căzături pe beton de la 1.8 m şi umiditate de până la 95%. 

Intermec-CK70

INTERMEC CK70

Terminalul Intermec CK70 a fost construit pentru utilizarea în operaţiuni de curierat şi livrări, având un design ergonomic care permite utilizarea cu uşurinţă întreaga zi de lucru, determinând creşterea eficienţei chiar şi în condiţii de lucru dificile. Are GPS inclus, o baterie durabilă şi multiple opţiuni de comunicare de date şi voce, cerinţe esenţiale în activităţile de curierat. Terminalul CK70 are un ecran touch-screen de dimensiuni mari (480 x 640 pixeli), foarte rezistent. Intermec CK70 este un echipament foarte rezistent, având factor de protecţie IP67, care asigură utilizarea fără probleme în cele mai dificile condiţii de muncă: la temperaturi extreme (de la -20° până la 60°C), cazături pe beton de la 1.8 m şi umiditate de până la 95%. 

Intermec-CK71

INTERMEC CK71

Intermec CK71 este cel mai robust terminal din seria 70, fiind creat special pentru folosirea în condiţii dificile de muncă – în unităţi de producţie sau în depozite. Terminalul Intermec CK71 întruneşte toate caracteristicile necesare unui dispozitiv mobil industrial: este rezistent, are o baterie durabilă, este rapid, performant şi versatil, fiind ideal pentru activităţile de culegere automată a datelor şi comunicare din mediul industrial. Terminalul CK71are un ecran touch-screen de dimensiuni mari (480 x 640 pixeli), foarte rezistent. Este un echipament foarte robust, având factor de protecţie IP67, care asigură utilizarea fără probleme în cele mai dificile condiţii de muncă: la temperaturi extreme (de la -20° până la 60°C), căzături pe beton de la 1.8 m şi umiditate de până la 95%. 

Intermec-CK3R

INTERMEC CK3R

Intermec CK3R este terminalul mobil dedicat utilizării în aplicații din mediul industrial sau din retail, fiind soluția ideală pentru optimizarea, automatizarea și eficientizarea operațiunilor. Integrează un motor de scanare Area Imager (EA31) sensibil la mișcare, putând citi rapid și ușor cele mai uzuale coduri de bare 1D sau 2D. 
Terminalul Intermec CK3R a fost creat să reziste la căzături multiple de la 1.2 m pe beton și poate fi folosit chiar și în medii cu mult praf, umiditate ridicată sau temperaturi extreme, având factor de protecție IP54.

Intermec-CK71

INTERMEC CK3X

Intermec CK3X este terminalul mobil robust creat pentru utilizarea în aplicații industriale solicitante în depozite sau centre de distribuție. 
Este disponibil cu multiple opțiuni de scanare a codurilor de bare 1D și 2D și poate citi cu acuratețe chiar și codurile deteriorate sau tipărite la o calitate slabă. De asemenea, Intermec CK3X oferă suport pentru scanarea omni-directională a codurilor de bare, permițând utilizatorilor să scaneze rapid și ușor codurile în mișcare.

Intermec-CS40

INTERMEC CS40

Intermec CS40 este un terminal mobil de înaltă performanţă, cu un design mic şi uşor, dar robust. A fost creat special pentru a răspunde nevoilor de comunicaţii şi culegerea a datelor din aplicaţiile mobile: vânzări, merchandising, service pe teren, distribuţie sau transporturi. Integrează o cameră foto de 3,2 MP şi un scanner 2D care oferă o citire rapidă şi corectă a codurilor de bare. Rezistenţa la şocuri, cazături, praf şi apă este dovedită de factorul de protecţie IP54. Conectivitatea se poate realiza prin wireless 3,75 G, 802.11 b/g sau prin Bluetooth. Poate fi utilizat pentru a rula diferite aplicaţii software de business, determinând simplificarea proceselor companiei, îmbunătăţirea serviciilor, creşterea veniturilor, precum şi reducerea costurilor şi a complexităţii aplicaţiilor mobile de pe teren. 

Intermec-CN51

INTERMEC CN51

Intermec CN51 este terminalul mobil performant și robust care integrează toate funcționalitățile necesare în condițiile de muncă de teren. Este un echipament versatil care oferă posibilitatea de a alege între sistemul de operare Windows Mobile și Android. Terminalul CN51 a fost conceput pentru a oferi o experiență de utilizare superioară, având un display multi-touch de 4 inch cu un contrast puternic, ușor de folosit în condițiile de luminozitate puternică din mediul outdoor. Este echipat cu un procesor puternic dual-core de 1.5 GHz, memorie de 1GB RAM / 16 GB Flash și un acumulator de mare capacitate (3900 mAh) care permite utilizarea fără întreruperi pe parcursul întregului program de lucru. Are factor de protecție IP64 și este rezistent la căzături multiple de la 1.5 metri pe beton, în medii cu praf, la stropiri cu apă sau chiar și în ploaie

Intermec-CN50

INTERMEC CN50

Intermec CN50 este terminalul mobil 3.75G wireless, care combină forma de mici dimensiuni, uşoară cu design-ul robust, pentru a oferi cele mai avansate şi performante soluţii de transfer date şi voce. CN50 oferă o conexiune rapidă şi fiabilă pentru încărcarea documentelor mari, a imaginilor sau pentru sincronizarea cu baza de date a companiei. Prin aplicaţia opţională Intermec Enhanced Mobile Document Imaging, terminalul CN50 oferă posibilitatea de a transforma documentele de pe suport de hârtie în format electronic. Acest terminal este special conceput pentru utilizarea în activităţile din teren (curierat, servicii poştale, transport, livrări, field services, direct store delivery, etc.)