Terminale mobile Honeywell

Honeywell-Dolphin-99GX

HONEYWELL DOLPHIN 99GX

Construit special pentru aplicatii in transporturi si logistica, terminalul mobil Dolphin 99GX cu maner integrat ofera lucratorilor o ergonomie sporita, tehnologie wireless de ultima generatie, multiple optiuni de captura a datelor impreuna cu robustete extrema. Fiabilul si intuitivul Dolphin 99 GX livreaza un set deosebit de caracteristici ce permit sporirea productivitatii pentru lucratorii mobili. Tehnologia integrata Shift-PLUS ofera autonomie pentru toata ziua de lucru reducand timpul si pierderile rezultate din schimbarea bateriilor. Dolphin 99GX este certificat IP64 si rezista la multiple cazaturi de la 1,8 m asigurand multi ani de exploatare fara incidente.

Honeywell-Dolphin-99EX

HONEYWELL DOLPHIN 99EX

Terminalul mobil Honeywell Dolphin 99EX ofera robustete extrema, tehnologie wireless de ultima generatie, ergonomie superioara si optiuni multiple de captura a datelor pentru lucratorii din linia intai ce opereaza in medii inchise sau deschise. Construit special pentru aplicatii in logistica si transporturi, 99EX permite sporirea productivitatii lucratorilor mobili contribuind la reducerea costurilor operationale.

Honeywell-Dolphin-60s

HONEYWELL DOLPHIN 60s

Dolphin 60s face parte din linia de scanphone-uri Honeywell fiind proiectat sa faciliteze accesul rapid si sigur la informatii critice de business. Permitand comunicarea de voce real-time si captura de date, acest dispozitiv multifunctional asigura un nivel inalt al satisfactiei clientilor reducand costul total de exploatare.

Honeywell-Dolphin-6110

HONEYWELL DOLPHIN 6110

Honeywell Dolphin 6110 este un terminal mobil fiabil cu design deosebit conceput sa ofere optiuni avansate de colectare a datelor si comunicatii wireless in timp real pentru aplicatiile din interioare precum: verificarea preturilor, inventariere, asistenta clienti si merchandising.

Honeywell-Tecton

HONEYWELL TECTON

Terminalul mobil Honeywell Tecton este conceput pentru a se integra in solutiile dedicate lantului de aprovizionare fiind proiectat sa raspunda necesitatilor din depozite. Este certificat IP65, are o ergonomie benefica utilizarii pe parcursul intregii zile, maner tip pistol grip ce se poate inlatura, procesor PXA320 la 806 MHZ si posibilitatea de a alege intre sistemele de operare Windows Mobile 6.5 si CE 6.0.