pc42_01_large

HONEYWELL PC42t

Noua imprimanta de birou de la HoneywellPC42t, incununeaza 40 de ani de inovatii in industria printarii codurilor de bare si stabileste noi standarde de utilizare si reducere a costurilor. Compacta si usor de utilizat, imprimanta de coduri de bare Honeywell PC42t este usor de instalat si de pregatit pentru printare. Avand capacitatea de a utiliza ribon de pana la 300m  lungime, imprimanta PC42t duce la cresterea productivitatii datorita eliminarii timpului de schimbare a rolei. Pretul accesibil si caracteristicile moderne ale imprimantei de coduri de bare Honeywell PC42t creeaza premisa ca aceasta sa reprezinte solutia inteligenta pentru afacerile mici si mijlocii in cautare de a-si imbunatati productivitatea in operatiunile de producere a etichetelor.

Intermec-PC23d

HONEYWELL PC23d

Imprimanta de 2 inch Intermec PC23d utilizează tehnologia de tipărire direct termică şi este dedicată aplicaţiilor din domeniul sănătăţii, pentru tipărirea de etichete tip brăţară pentru pacienţi sau pentru realizarea de etichete de dimensiuni mici (până la 60 mm latime) în laboratoare sau farmacii. Conectarea imprimantei se poate realiza prin USB, iar opţional, sunt disponibile module de Ethernet, wi-fi şi Bluetooth. Tipărirea etichetelor se poate realiza la rezoluţie de 200 sau 300 DPI, cu o viteză de printare de până la 8 IPS. Imprimanta PC23d este dotată cu display grafic back-lit care afişeaza statusul imprimantei şi erorile generale care pot apărea, iar opţional imprimanta poate încorpora un ecran LCD color de 2.36 inch VGA.

Intermec-PC43d

HONEYWELL PC43t / PC43d

Imprimanta Intermec PC43t are la bază tehnologia de tipărire prin transfer termic şi este optimizată pentru utilizarea în aplicaţii de producţie sau distribuţie. Conectarea imprimantei se poate realiza prin USB, iar opţional, sunt disponibile module de Ethernet, wi-fi şi Bluetooth. Tipărirea etichetelor se poate realiza la rezoluţie de 200 sau 300 DPI, cu o viteză de printare de până la 8 IPS. Imprimanta PC43t este dotată cu display grafic back-lit care afişeaza statusul imprimantei şi erorile generale care pot apărea, iar opţional, imprimanta poate încorpora un ecran LCD color de 2.36 inch VGA.