voyager1202g_01_large

HONEYWELL VOYAGER 1202g

Cititorul de coduri de bare laser Voyager 1202g de la Honeywell inglobeaza libertatea tehnologiei wireless Bluetooth iar bateria poate fi usor si rapid inlocuita. Noul Voyager 1202g ofera  performanta in scanarea codurilor de bare liniare specifica produselor Honeywell, performanta ce ofera utilizatorilor siguranta necesara in citirea codurilor de bare chiar si a celor de o calitate scazuta si o zona de miscare  larga. Functionalitatea de tip pager cu semnale sonore si luminoase ce se realizeaza prin simpla apasare a butonului situat pe dock-ul de comunicare ajuta utilizatorul sa gasesca cat mai rapid cititorul de coduri de bare.

voyager1202g_bf_01_large

HONEYWELL VOYAGER 1202g BF

Cititorul de coduri de bare laser Voyager 1202g-bf de la Honeywell inglobeaza tehnologia revolutionara de functionare fara baterie, oferind libertatea tehnologiei wireless Bluetooth fara neplacerile intretinerii sau timpul lung de incarcare asociat cu bateriile traditionale. Ca toate celelalte cititoare de coduri de bare din gama Voyager, modelul 1202g-bf ofera performante ridicate la citirea codurilor de bare liniare, chiar si pentru codurile de bare deteriorate sau de proasta calitate. Tehnologia wireless battery-free inlocuieste complet bateria cu un condensator, care reuseste sa se incarce in numai 35 de secunde oferind apoi un timp de lucru de pana la 100 scanari succesive.

voyager1452g_04_large

HONEYWELL VOYAGER 1452g

Cititorul de coduri de bare Honeywell Voyager 1452g permite companiilor sa adopte tehnologia Area Imager in ritmul propriu si intr-un mod foarte rentabil. Avand la baza popularitatea castigata in timp de seria de cititoare de coduri de bare Voyager™, noul model Honeywell Voyager 1452g  ofera citire omnidirectionala a codurilor de bare liniare, in plus scanerul poate fi upgradat pentru a decoda citirea codurilor de bare PDF sau de format 2D, fara alte dotari suplimentare si la un pret atractiv. Pentru cei ce au nevoie doar de abilitatea de a citi coduri de bare liniare si coduri de bare in format 2D, scanerul Voyager 1452g este candidatul perfect.

voyager1602_02_large

HONEYWELL VOYAGER 1602g

Cititorul de coduri de bare Honeywell Voyager 1602g este accesibil si imbina tehnologia de scanare de ultima generatie cu un design elegant, este echipamentul perfect in domeniul aplicatiilor din retail ce necesita citirea codurilor de bare la punctul de vanzare sau pentru utilizatori din teren putand fi asociat foarte usor cu o tableta sau smartphone. In ciuda dimensiunii sale reduse, cititorul de coduri de bare Voyager 1602g ofera performante ridicate si o productivitate sporita, iar posibilitatea de upgrade pentru citirea codurilor 2D face din acesta echipamentul ideal.

xenon1902color_02_large

HONEYWELL XENON 1902

Cu un senzor optimizat pentru scanarea codurilor de bare, Xenon 1902 ofera performante de top si siguranta pentru o varietate de aplicatii care necesita versatilitatea tehnologiei area-imaging dar si libertatea conectivitatii wireless Bluetooth. Cititorul de coduri de bare Honeywell Xenon 1902 poate fi utilizat la scanarea codurilor de bare cu o densitate ridicata sau pentru codurile de bare 2D afisate pe ecranul telefonului mobil. Cea de-a sasea generatie Honeywell  Xenon 1902, redefineste standardul de scanere de mana, oferind un senzor de imagine personalizat, care este optimizat pentru scanarea codurilor de bare.

Intermec-SF61B

INTERMEC SF61B

Cititorul de coduri de bare Intermec SF61B Bluetooth a fost creat pentru aplicatiile mobile de culegere a datelor, fiind un echipament compact dar în acelasi timp robust (sigilat IP65, rezistent la cazaturi de la 2m). Acest cititor se integrază usor în fluxul de lucru existent din orice companie, are comunicatie Bluetooth încorporată si poate să comunice cu dispozitive mobile cu sisteme de operare iOS, Android sau Windows Mobile. Datorită acumulatorului încorporat (Li-Ion, 2.600 mAh), cititorul SF61B poate fi utilizat întrega zi, chiar si în aplicatii intensive de scanare, fără a fi necesară reîncărcarea.