Total Technologies a finalizat implementarea solutiei ce a condus la triplarea productivitatii si cresterea acuratetii in cadrul depozitelor FAN COURIER

Solutia Honeywell Vocollect Voice, promovata si implementata cu succes de Total Technologies, Platinum Partner Honeywell in Romania, este o solutie matura, prezenta deja in peste 60 de tari, in procesele din centrele de distributie, avand peste 1 000 000 de utilizatori la nivel global.

Implementarea solutiei Honeywell Vocollect Voice in cadrul depozitelor Fan Courier a avut un impact major in procesul de sortare manuala prin scaderea de 5 ori a erorilor, dar si prin triplarea productivitatii operatorilor (de la 300 de unitati pe ora la o medie de 900 de unitati pe ora).

Un alt beneficiu al implementarii solutiei Honeywell Vocollect Voice este reducerea timpul necesar pentru trainingul utilizatorilor, acesta avand o scadere semnificativa ajungand de la 3 zile la numai 2 ore.

Simplitatea utilizarii solutiei Pick by Voice  reprezinta o alternativa pentru problema lipsei de personal calificat cu care se confrunta mediul de business din Romania. Reusita proiectului este un succes comun, in spatele caruia, pe parcursul a trei luni, a stat o echipa de profesionisti ce au colaborat exemplar.

Parteneriatul Fan Courier – Total Technologies a inceput in urma cu 10 ani si a continuat dprin increderea acordata solutiilor propuse de catre integrator ca fiind cea optima pentru eficientizarea activitatilor din depozit. Beneficiarul a avut incredere in capacitatea Total Technologies de a aduce beneficii operationale prin integrarea unei solutii pe care o intalnim in procesele clasice de picking, replenishment, put away si cycle counting. Acest lucru dovedeste versatilitatea si scalabilitatea acestei solutii pentru procese noi.

 

Puterea exemplului face cât o mie de prezentări teoretice:

Total Technologies, principalul partener Honeywell in Romania, este o companie IT cu o experientă de peste 25 de ani, specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, RFID si Pick by Voice in aplicatii de colectare si prelucrare automata a datelor, solutii mobile si fixe de printare.

Serviciile post-vanzare oferite sunt unice in Romania, Total Technologies fiind singurul Service Autorizat Honeywell in Romania. Acest statut permite remedierea problemelor tehnice ale echipamentelor la nivel local, atat in perioada de garantie cat si in perioada post-garantie.

Echipa Departamentului de Service se compune din  tehnicieni calificati, certificati si cu experienta in domeniu. Suplimentar, Total Technologies ofera  servicii profesionale cum ar fi: evaluari site, analize de procese, analize ROI si TCO pentru solutiile propuse, proiecte pilot si POC pentru testarea solutiior si echipamentelor oferite, servicii de suport, contracte de se service si mentenanta precum si interventii la cerere.

Pentru informatii referitoare la beneficiile utilizarii solutiilor bazate pe voce sau pentru detalii despre alte solutii puteti contacta Total Technologies.

Total Technologies – Partener Platinum Honeywell

Bucureşti, 13 Octombrie 2014 – Total Technologies, companie specializată în implementarea de soluţii autoID și de mobilitate de tip rugged dedicate spaţiilor de depozitare, anunţă semnarea oficială a parteneriatului cu Honeywell. Conform noului program, Total Technologies devine singurul partener din România care deţine calitatea de partener Platinum pentru divizia de scanare şi echipamente dedicate spaţiilor de depozitare.
Parteneriatul dintre cele două companii s-a realizat ca urmare a finalizării achiziţiei companiei Intermec de către Honeywell, Total Technologies fiind în momentul preluării cel mai important distribuitor şi integrator de soluţii Intermec din România. Citește mai mult

Baza de comunicare wireless Intermec SD61

Intermec SD61 este o baza de comunicare wireless proiectata pentru a se utiliza impreuna cu scanerele de coduri de bare cu conectivitate bluetooth Intermec SR61B si SF51. Asigura o conectivitate securizata (conform protocolului ISCP) pentru cititoarele de coduri de bare SR61B si SF51, fara a avea nevoie de un software specializat. Se pot conecta pana la 7 scanere, iar procesul de conectare si deconectare de la baza wireless se realizeaza foarte simplu, doar prin citirea codului de bare aferent actiunii pe care utilizatorul doreste sa o execute. Datorita faptului ca informatia este bidirectionala se asigura validarea si confirmarea citirii corecte a codului de bare. Conectivitatea wireless asigura utilizarea scanerelor pe o distanta de pana la 100 m (in camp deschis) fata de baza wireless.

Total Technologies anunta completarea gamei de imprimante portabile pentru chitante si etichete Intermec PB22,PB32,PB50

Asa cum ne-a obisnuit, Intermec Technologies preocupata constant de perfectionarea echipamentelor si actualizarea portofoliului de produse pune la dispozitia utilizatorilor gama de imprimante portabile PB22,PB32,PB50, pentru chitante si etichete (coduri de bare, preturi, etc.). Dedicata companiilor ce utilizeaza solutii automatizate in depozitare, distributie, retail si gestiunea activelor, noua familie de imprimante portabile Intermec pentru etichete (coduri de bare, preturi…) impreuna cu seria de terminale mobile Intermec, contribuie la sporirea productivitatii si eficientei micsorand in acelasi timp costul total de exploatare.