Mai puțin de o lună până la 9 februarie 2019! Regulamentul Delegat (UE) 2016/161 de serializare a medicamentelor!

Soluția digitală pentru business-ul tău: Total Technologies!

Urmare a Directivei 2011/62UE și a Regulamentul Delegat 2016/161  prin care s-au stabilit un set de norme detaliate pentru elementele de siguranță care apar pe ambalajul medicamentelor de uz uman, acestea din urmă vor avea cod unic de identificare și un dispozitiv de protecție împotriva modificărilor ilicite.

Această decizie a fost luată în urma creșterilor alarmante de falsificare a medicamentelor, astfel s-a hotărât să se elimine inclusiv fracțiile din cutiile de medicamente, practică ce era permisă doar în România.

Începând cu data de 9 Februarie 2019 vor fi puse în circulație numai medicamente cu prescripție medicală care poarta noile caracteristici de siguranță ce trebuie urmărite și verificate pe intreg lantul de productie si desfacere (Track&Trasability).

După data de 9 Februarie 2019, NU se vor mai putea introduce în circuit cutii de medicamente care nu au elementele de siguranță impuse prin Regulamentul Delegat (UE) 2016/161.

Soluțiile digitale autoID propuse de Total Technologies de verificare a medicamentelor pentru a veni în sprijinul tuturor comercianților din industria farmaceutică sunt: ScanPal EDA51 și Voyager 1450g

Acestea oferă posibilitatea scanării atât a codurilor de bare 2D cât și a celor 1D, fiind o investiție cu un cost redus.

Noul ScanPal EDA51

Total Technologies, Partener Platinum Honeywell în România vă prezintă – Noul ScanPal EDA51, echipament construit pe platformă performantă cu sistem de operare Android 8.0, ScanPal EDA51 poate fi utilizat cu ușurință având interfață touchscreen și oferă performanțe ridicate datorită procesorului puternic (Qualcomm Snapdragon SDM450, 1.8 GHz octa-core), este ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii.Honeywell EDA51 este utilizat în serviciile de livrări, serviciile pe teren și în retail, deoarece ajută la creșterea productivității și reducerea timpului de lucru. Noul model EDA51 este compatibil cu accesoriile, bateria și încărcătoarele disponibile pentru modelul ScanPal EDA50, astfel reducându-se costurile de investiție.

ScanPal EDA51 este construit cu un procesor octa-core ce oferă rapiditate în procesarea datelor, motorul de scanare performant face ca citirea codurilor de bare să se realizeze cu ușurință, chiar și a celor deteriorate, iar bateria litiu-ion cu o capacitate de 3.8 V, 4000 mAh ține pasul cu forța de muncă timp de 12 ore sau chiar mai mult.

ScanPal EDA51 are un design elegant, subțire, un ecran de 5 inch, este ușor și rezistă la căderi de la 1,2m asigurând și o etanșare IP 64. Acesta este recomandat în industria farmaceutică îndeplinind normele Directivei 2011/62UE privind citirea codurilor de serializare a medicamentelor.

Thor VM1A – Noul computer mobil!

Total Technologies, Partener Platinum Honeywell în România anunță lansarea noului computer industrial Thor VM1A, acesta fiind un “refresh” la versiunile VM1 și CV41.

Computerul Thor VM1A îmbunătățește productivitatea operatorului prin reducerea timpului de îndeplinire a sarcinilor, oferindu-le ușurință în utilizare cu ajutorul touchscreen-ului și tastaturii frontale.

Thor VM1A este construit pe platforma Mobility Edge pentru a oferi o protecție pe termen lung a investițiilor, deoarece aduce următoarele beneficii:

  • Implementare simplă și rapidă
  • Flexibilitate
  • Ciclu de viață extins (multiple versiuni de Android)

Noul computer Thor VM1A este conceput să fie ușor de întreținut prin sistemul SmartDock, astfel să se poată muta de pe un vehicul pe altul fără a interveni la cablare, iar operatorul să își poată relua activitatea în cel mai scurt timp.

Computerul mobil Thor VM1A este compatibil cu accesoriile Thor VM (cabluri, dock-uri, etc.), astfel beneficiarul putând să își protejeze investițiile anterioare.

 

Total Technologies- prezent la I&M World – Echipamente și Soluții inteligente pentru afaceri de succes!

Total Technologies este o companie IT cu o experiență de peste 25 de ani, specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, RFID și  VOCE în aplicații de colectare și prelucrare automată a datelor, soluții mobile și fixe de printare.

Total Technologies este partener Platinum Honeywell în România și singurul centru de service autorizat  pentru echipamente de colectare automată a datelor și a imprimantelor de coduri de bare.

Total Technologies îți pune la dispoziție unele dintre cele mai noi soluții de optimizare a proceselor de business, creșterea productivității,  oferind în același timp acuratețea datelor transmise.

Una dintre cele mai noi soluții o reprezintă tehnologia VOCOLLECT by Honeywell, aceasta oferă trei beneficii majore: creșterea productivității, acuratețea datelor și reducerea costurilor. Soluția VOCOLLECT este prezentă deja în peste 60 de țări, în procesele din centrele de distribuție, având peste 1 milion de utilizatori la nivel global.

 

Connected Freight este o altă soluție prezentă în cadrul evenimentului, aceasta este un sistem de monitorizare ce colectează și analizează  informații în mod continuu și oferă alerte cu privire la starea mărfii. Senzorii integrați pot monitoriza: șocurile,  umiditatea, luminozitatea, temperatura și locația mărfurilor. Aveți acces la toate aceste informații la nivel de colet pe toată durata transportului în timp real, oferind astfel o vizibilitate  a întregului lanț de aprovizionare atât pentru dvs., cât și pentru clienți.

Anunțul Microsoft cu privire la faptul că nu va mai oferi suport pentru sistemul de operare Windows CE și Windows Embedded Handheld face ca trecerea la sistemul de operare Android să fie o provocare în era tehnologiei, astfel Honeywell a creeat platforma Mobility Edge care pornește de la hardware și continuă cu partea de software bazându-se pe trei piloni principali: accelerarea deployment-urilor, optimizarea performanței și extinderea ciclului de viață al echipamentelor.

Clienții beneficiază de suport pentru echipamentele construite pe platforma Mobility Edge pe o perioadă de până la 8 ani.

Total Technologies vine în sprijinul business-ului partenerilor săi oferind consultanță gratuită în alegerea echipamentelor și soluțiilor potrivite.

Vrei sa fii la curent cu noutățile din IT? Atunci te așteptăm la standul Total Technologies, din cadrul evenimentului I&M World ce are loc la Romexpo în perioada 3-4 Octombire, să stai de vorbă cu specialiștii în domeniu, pentru a afla mai multe detalii și pentru a vedea soluțiile de eficientizare a afacerii tale.

Optimize Your Workflow Performance

Optimizează performanțele fluxului de lucru prin soluții de voce

Depozitele echipate cu soluţii de voce reprezintă deja o realitate a pieței actuale, în care companiile au nevoie de viteză tot mai mare și precizie sporită a operațiunilor. Prezentarea soluțiilor Vocollect, Voice by Honeywell, a fost scopul principal al evenimentului ”Optimize Your Workflow Performance” organizat de Total Technologies la finalul lunii iunie la Hotel Crowne Plaza București. La eveniment au participat parteneri din industria cărnii, transporturi și curierat, retail, pharma, industrii cu procese complexe și cu activități ample în depozite. Aceste companii se confruntă acum cu provocarea de a crește productivitatea tocmai pentru a face față competitivității crescute.

Vocollect Pick By Voice traduce sarcinile în comenzi vocale care direcţionează lucrătorul către o zonă dintr-un anumit sector, iar acesta confirmă locaţia pronunțând un număr de identificare în sistemul de recunoaştere vocală. Atunci când este necesar, în proces se poate activa chiar şi recunoaşterea vocală a numărului de serie inscripţionat pe produs. Sarcinile de selecţie, aprovizionare, depozitare sunt generate de sistemul central (WMS sau ERP) şi transmise wireless către terminalele mobile din dotarea lucrătorilor.

De la ultima versiune a soluției de voce – Vocollect, la trasabilitate în producție, soluții RFID sau field service, soluții de meter reading, managementul depozitelor prin WMS (warehouse management systems), reprezentanții Total Technologies au prezentat practic, atât funcționalitățile soluțiilor, cât și studii de caz, prin care au demonstrat că orice sistem poate deveni simplu după o implementare de succes.

În cadrul evenimentului ”Optimize Your Workflow Performance” a fost alocat timp pentru demonstrația practică de funcționalitate a soluțiilor, tocmai pentru a înțelege simplitatea utilizării în depozit. Astfel, participanții au avut parte de discuții libere și conectarea la problematicile dezbătute de piață. Ca beneficiu, echipa Total Technologies a oferit tuturor participanților posibilitatea unui “Distribution Center Walkthrough” gratuit, in urma caruia se va face o analiza si o evaluare a fluxurilor din depozit și propunerea optimizării de procese.

Datorită succesului de care s-a bucurat această ediție a evenimentului, anunțăm încă de pe acum o nouă ediție care va avea loc în trimestrul doi a anului 2019.

Premiul pentru Inovatie

Premiul pentru INOVAȚIE SOLUȚII DIGITALE-VOCE ÎN SUPPLY CHAIN 2018 i se acordă companiei Total Technologies

 

În cadrul evenimentului EXPO Tranzit 2018, desfășurat în perioada 26 – 27 Aprilie, la Cluj, Total Technologies, partener Platinum  Honeywell și singurul centru de Service Autorizat Honeywell în România, a primit PREMIUL pentru INOVAȚIE ÎN SUPPLY-CHAIN 2018, pentru soluția VOCOLLECT.

Total Technologies este o companie IT cu o experiență de peste 25 de ani, specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare și  VOCE în aplicații de colectare și prelucrare automată a datelor, soluții mobile și fixe de printare.

 

 

Pentru informații referitoare la beneficiile utilizării soluțiilor sau pentru alte detalii puteți contacta direct Total Technologies:

Telefon:0372 317 714 ; Mobil: 0734 010 402

E-mail: totaltech@totaltech.ro

https://www.linkedin.com/company/78474/

https://www.facebook.com/TotalTechnologiesRO/

 

Total Technologies a finalizat implementarea solutiei ce a condus la triplarea productivitatii si cresterea acuratetii in cadrul depozitelor FAN COURIER

Solutia Honeywell Vocollect Voice, promovata si implementata cu succes de Total Technologies, Platinum Partner Honeywell in Romania, este o solutie matura, prezenta deja in peste 60 de tari, in procesele din centrele de distributie, avand peste 1 000 000 de utilizatori la nivel global.

Implementarea solutiei Honeywell Vocollect Voice in cadrul depozitelor Fan Courier a avut un impact major in procesul de sortare manuala prin scaderea de 5 ori a erorilor, dar si prin triplarea productivitatii operatorilor (de la 300 de unitati pe ora la o medie de 900 de unitati pe ora).

Un alt beneficiu al implementarii solutiei Honeywell Vocollect Voice este reducerea timpul necesar pentru trainingul utilizatorilor, acesta avand o scadere semnificativa ajungand de la 3 zile la numai 2 ore.

Simplitatea utilizarii solutiei Pick by Voice  reprezinta o alternativa pentru problema lipsei de personal calificat cu care se confrunta mediul de business din Romania. Reusita proiectului este un succes comun, in spatele caruia, pe parcursul a trei luni, a stat o echipa de profesionisti ce au colaborat exemplar.

Parteneriatul Fan Courier – Total Technologies a inceput in urma cu 10 ani si a continuat dprin increderea acordata solutiilor propuse de catre integrator ca fiind cea optima pentru eficientizarea activitatilor din depozit. Beneficiarul a avut incredere in capacitatea Total Technologies de a aduce beneficii operationale prin integrarea unei solutii pe care o intalnim in procesele clasice de picking, replenishment, put away si cycle counting. Acest lucru dovedeste versatilitatea si scalabilitatea acestei solutii pentru procese noi.

 

Puterea exemplului face cât o mie de prezentări teoretice:

Total Technologies, principalul partener Honeywell in Romania, este o companie IT cu o experientă de peste 25 de ani, specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, RFID si Pick by Voice in aplicatii de colectare si prelucrare automata a datelor, solutii mobile si fixe de printare.

Serviciile post-vanzare oferite sunt unice in Romania, Total Technologies fiind singurul Service Autorizat Honeywell in Romania. Acest statut permite remedierea problemelor tehnice ale echipamentelor la nivel local, atat in perioada de garantie cat si in perioada post-garantie.

Echipa Departamentului de Service se compune din  tehnicieni calificati, certificati si cu experienta in domeniu. Suplimentar, Total Technologies ofera  servicii profesionale cum ar fi: evaluari site, analize de procese, analize ROI si TCO pentru solutiile propuse, proiecte pilot si POC pentru testarea solutiior si echipamentelor oferite, servicii de suport, contracte de se service si mentenanta precum si interventii la cerere.

Pentru informatii referitoare la beneficiile utilizarii solutiilor bazate pe voce sau pentru detalii despre alte solutii puteti contacta Total Technologies.

Total Technologies – Partener Platinum Honeywell

Bucureşti, 13 Octombrie 2014 – Total Technologies, companie specializată în implementarea de soluţii autoID și de mobilitate de tip rugged dedicate spaţiilor de depozitare, anunţă semnarea oficială a parteneriatului cu Honeywell. Conform noului program, Total Technologies devine singurul partener din România care deţine calitatea de partener Platinum pentru divizia de scanare şi echipamente dedicate spaţiilor de depozitare.
Parteneriatul dintre cele două companii s-a realizat ca urmare a finalizării achiziţiei companiei Intermec de către Honeywell, Total Technologies fiind în momentul preluării cel mai important distribuitor şi integrator de soluţii Intermec din România. Citește mai mult

Baza de comunicare wireless Intermec SD61

Intermec SD61 este o baza de comunicare wireless proiectata pentru a se utiliza impreuna cu scanerele de coduri de bare cu conectivitate bluetooth Intermec SR61B si SF51. Asigura o conectivitate securizata (conform protocolului ISCP) pentru cititoarele de coduri de bare SR61B si SF51, fara a avea nevoie de un software specializat. Se pot conecta pana la 7 scanere, iar procesul de conectare si deconectare de la baza wireless se realizeaza foarte simplu, doar prin citirea codului de bare aferent actiunii pe care utilizatorul doreste sa o execute. Datorita faptului ca informatia este bidirectionala se asigura validarea si confirmarea citirii corecte a codului de bare. Conectivitatea wireless asigura utilizarea scanerelor pe o distanta de pana la 100 m (in camp deschis) fata de baza wireless.

Total Technologies anunta completarea gamei de imprimante portabile pentru chitante si etichete Intermec PB22,PB32,PB50

Asa cum ne-a obisnuit, Intermec Technologies preocupata constant de perfectionarea echipamentelor si actualizarea portofoliului de produse pune la dispozitia utilizatorilor gama de imprimante portabile PB22,PB32,PB50, pentru chitante si etichete (coduri de bare, preturi, etc.). Dedicata companiilor ce utilizeaza solutii automatizate in depozitare, distributie, retail si gestiunea activelor, noua familie de imprimante portabile Intermec pentru etichete (coduri de bare, preturi…) impreuna cu seria de terminale mobile Intermec, contribuie la sporirea productivitatii si eficientei micsorand in acelasi timp costul total de exploatare.