Total Technologies îți propune Robotul Autonom Mobil Fetch HMIShelf !

Total Technologies îți propune, în calitate de Partener Oficial Fetch Robotics,  Robotul Autonom Mobil  HMIShelf!

Fetch HMIShelf  transportă autonom diferite tipuri de bunuri, cutii, pachete, în siguranță în jurul oamenilor, stivuitoarelor și altor tipuri de echipamente de manipulare a materialelor, evitând obstacolele dinamice. Acesta este ușor de operat,  putând fii optimizat, complet configurat și personalizat.

Fetch HMIShelf  dispune de ecran tactil integrat, ușor de utilizat, care nu necesită nici o pregătire, ajutând la îmbunătățirea eficienței și productivității imediat după implementare. Se poate integra și cu un WMS.

Fetch HMIShelf  este dotat cu o cameră 2D și două camere 3D, se rotește automat la 360 de grade, având o viteză de 2.0m/s. Acesta se încarcă în 3 ore la o capacitate de 90% după o funcționare de 9 ore continuu, suportând până la 78kg.

Imprimanta industrială Honeywell PX940 prin Total Technologies!

Total Technologies, partener oficial Honeywell și singurul service autorizat în România, vă propune imprimanta industrială Honeywell PX940 cu două versiuni de imprimare, prima fără verificarea etichetelor, iar cea de a doua cu verificarea acestora.
Honeywell PX940V este una dintre cele mai performante imprimante industriale, având tehnologia de verificare a etichetelor, în momentul sesizării unei etichete printate incorect, aceasta este hașurată automat.
Imprimanta Honeywell PX940V are o precizie de imprimare de până +/- 0,2 mm, cu o rată de eșec de 0%, etichete 100% bune. Aceasta folosește licența software de verificare Edge Intelligence, oferind clienților imprimare fără erori, analiză predictivă și economii de cost.

Total Technologies invitat la Les RENCONTRES FRANCOPHONES d’AFFAIRES împreuna cu partenerii Honeywell și Fetch Robotics!

Total Technologies, Official Partner Honeywell și  Fetch Robotics, participă la evenimentul Les RENCONTRES FRANCOPHONES d’AFFAIRES, fiind invitată ca ”FIRMA VIITORULUI”.  

În cadrul evenimentului Total Technologies va prezenta la stand, soluții digitale ce conțin tehnologie de ultimă generație și roboți autonomi mobili ce lucrează independent sau interdependent cu oamenii.

Echipa Total Technologies va face demonstrații live cu echipamentele Honeywell și cu Robotul Freight100, și vă va oferi toate informațiile necesare pentru a găsi soluția potrivită pentru fiecare business în parte.

Total Technologies îți automatizează depozitul cu Roboții Fetch!

Vrei să îți eficientizezi timpul de lucru în depozit?Total Technologies are soluția optimă pentru tine, Freight500Roboții Autonomi Mobili te ajută la activitățile din depozit prin scurtarea timpului de deplasare.
Robotul Autonom Mobil, Freight500 se deplasează cu ușurință în depozitul tău, reduce dependența de stivuitoare, traficul și incidentele. 
Freight500 este prevăzut cu 8 camere 3D cu o rază de 4m  pentru o vizibilitate de 360 grade și cu două camere 2D pentru a scana zona de siguranță de deplasare și rotire, acesta încărcându-se în 2-3 ore la capacitatea de 90%.

Total Technologies a obținut premiul pentru INOVAȚIE ÎN SUPPLY-CHAIN 2019!

Premiul pentru INOVAȚIE ÎN SUPPLY-CHAIN 2019 se acordă companiei TOTAL TECHNOLOGIES!

Total Technologies obține premiul pentru INOVAȚIE ÎN SUPPLY-CHAIN 2019, în cadrul evenimentului Expo Tranzit 2019, pentru soluția FETCH ROBOTICS, în calitate de Partener Oficial Fetch Robotics în România și Moldova, oferind centrelor de distribuție roboți mobili autonomi care  ajută la eficientizarea volumelor mari de activități în depozit.

Evenimentul Expo Tranzit s-a desfășurat în perioada 30-31 Mai 2019 la Hotel Grand Italia, unde echipa Total Technologies a fost prezentă cu robotul  Freight100-1278, oferind participanților demo live.

Total Technologies propune terminalul Honeywell Dolphin CT60!

Total Technologies,  Partener Oficial Platinum Honeywell în România, prezintă terminalul mobil Honeywell Dolphin CT60, dezvoltat pe platforma Mobility Edge. Acesta este foarte recomandat în special în industria tutunului, îndeplinind normele TPD privind citirea Dot Codurilor de pe pachetele de țigări.

Dolphin CT60 este proiectat pentru activitățile care necesită conectivitate în timp real, oriunde, oferind productivitate maximă și acuratețea datelor transmise. Fiind un dispozitiv dezvoltat pe platforma Mobility Edge, acesta poate suporta până la 5 versiuni de android și update-uri de la distanță.

Terminalul mobil Dolphin CT60 este robust, elegant, ușor de manevrat și cu IP65, fiind rezistent la căderi de la 1,5m, se poate folosi fie cu mâner de scanare (opțional), fie normal, ajutând la rapiditatea scanării codurilor de bare.

Total Technologies prezent la Expo Tranzit împreuna cu partenerii Honeywell și Fetch Robotics!

Total Technologies, Official Partner Platinum  Honeywell în România și Official Partner Fetch Robotics în România și Moldova, participă la evenimentul Expo Tranzit,  unde va prezenta la stand, noile echipamente și soluții digitale ce conțin tehnologie de ultimă generație și roboți autonomi mobili ce lucrează independent sau interdependent cu oamenii. Aceste soluții prezente în portofoliul Total Technologies ajută la optimizarea activităților prin scurtarea timpului de lucru și scăderea costurilor.

Specialiștii Total Technologies vor prezenta și demonstra live cum funcționează echipamentele Honeywell, vor oferi toate informațiile necesare pentru a găsi soluția potrivită pentru fiecare business în parte.

Robotul Freight freight100-1278 va fi programat să urmeze un traseu stabilit pentru a demonstra funcționalitatea acestuia.

Echipa Total Technologies vă așteaptă la standul ce se află în foayerul Hotelului Grand Italia, Cluj, în perioada 30-31 Mai.

Total Technologies prezent la Arilog Conference- Keep Your Business CONNECTED To The Future!

Miercuri, 15 Mai, Total Technologies, Official Partner Platinum  Honeywell participă la cea de-a 17 ediție a evenimentului Arilog Conference, ce are loc la Hotel Ramada Parc.

În cadrul evenientului, Total Technologies vă prezintă soluțiile digitale, precum și echipamentele inovatoare ce ajută la eficientizarea și automatizarea ativităților în cadrul unei companii.

La standul Total Technologies vor fi prezentate atât echipamentele Honeywell dezvoltate pe platforma Mobility Edge și nu numai, cât și Roboții Mobili Autonomi (AMR) prezentați de către Total Technologies în calitate de Partener Oficial Fetch Robotics în România și Moldova.

Total Technologies participă la Honeywell EE&M Partner Conference!

Total Technologies, Official Partner Platinum  Honeywell, participă  la evenimentul Honeywell EE&M Partner Conference ce are loc la Corinthia Hotel Budapest.

Suntem onorați să fim nominalizați și apoi câștigători ai premiului PARTNER OF THE YEAR 2018 ce ne-a fost decernat pe 6 Mai 2019 în cadrul Conferinței Anuale Honeywell pentru parteneri.

Acest premiu ne confirmă încă odată faptul că suntem un partener de încredere pentru Honeywell, fiind apreciate implicarea și devotamentul echipei Total Technologies.

Total Technologies îți prezintă Noul echipament Honeywell CK65!

Total Technologies partener Platinum Honeywell în România îți prezintă noul membru al familiei Mobility Edge, echipamentul CK65. Este special creat pentru a reduce costurile și  a accelera timpul de lucru al operatorilor. Acest dispozitiv este prevăzut cu un ecran de 4 inch diagonala, durată de viață  mai mare a bateriei, cu o capacitate de 6600mAh, ergonomic și ușor de manevrat reprezintă soluția ideală pentru activitățile din depozit.
Noul echipament Honeywell CK65 datorită dezvoltării sale pe platforma Mobility Edge, suportă până la 5 versiuni de android, este rezistent la căderi de la 1,5m, având IP64 fiind compatibil cu accesoriile din seria echipamentelor CK3.
Activitățile din depozit devin rapide, având acuratețe datelor prin simplitatea și ușurința utilizării noului dispozitiv Honeywell CK65.