Total Technologies prezent la Arilog Conference- Keep Your Business CONNECTED To The Future!

Miercuri, 15 Mai, Total Technologies, Official Partner Platinum  Honeywell participă la cea de-a 17 ediție a evenimentului Arilog Conference, ce are loc la Hotel Ramada Parc.

În cadrul evenientului, Total Technologies vă prezintă soluțiile digitale, precum și echipamentele inovatoare ce ajută la eficientizarea și automatizarea ativităților în cadrul unei companii.

La standul Total Technologies vor fi prezentate atât echipamentele Honeywell dezvoltate pe platforma Mobility Edge și nu numai, cât și Roboții Mobili Autonomi (AMR) prezentați de către Total Technologies în calitate de Partener Oficial Fetch Robotics în România și Moldova.

Total Technologies participă la Honeywell EE&M Partner Conference!

Total Technologies, Official Partner Platinum  Honeywell, participă  la evenimentul Honeywell EE&M Partner Conference ce are loc la Corinthia Hotel Budapest.

Suntem onorați să fim nominalizați și apoi câștigători ai premiului PARTNER OF THE YEAR 2018 ce ne-a fost decernat pe 6 Mai 2019 în cadrul Conferinței Anuale Honeywell pentru parteneri.

Acest premiu ne confirmă încă odată faptul că suntem un partener de încredere pentru Honeywell, fiind apreciate implicarea și devotamentul echipei Total Technologies.

Total Technologies îți prezintă Noul echipament Honeywell CK65!

Total Technologies partener Platinum Honeywell în România îți prezintă noul membru al familiei Mobility Edge, echipamentul CK65. Este special creat pentru a reduce costurile și  a accelera timpul de lucru al operatorilor. Acest dispozitiv este prevăzut cu un ecran de 4 inch diagonala, durată de viață  mai mare a bateriei, cu o capacitate de 6600mAh, ergonomic și ușor de manevrat reprezintă soluția ideală pentru activitățile din depozit.
Noul echipament Honeywell CK65 datorită dezvoltării sale pe platforma Mobility Edge, suportă până la 5 versiuni de android, este rezistent la căderi de la 1,5m, având IP64 fiind compatibil cu accesoriile din seria echipamentelor CK3.
Activitățile din depozit devin rapide, având acuratețe datelor prin simplitatea și ușurința utilizării noului dispozitiv Honeywell CK65.

Total Technologies implementează roboții autonomi mobili în România și Moldova!

CONNECT Humans with Robots!

Total Technologies a devenit partener oficial  Fetch Roboticsîn România și Moldova, oferind centrelor de distribuție roboți mobili autonomi care  ajută la eficientizarea volumelor mari de activități în depozit.
CartConnect este un robot mobil autonom (AMR) care utilizează o suită de senzori și algoritmi pentru a efectua sarcini cum ar fi colectarea datelor și transportul materialelor în unitățile industriale. Planurile pentru sarcini sunt create folosind platforma FetchCore Cloud Robotics. Pentru a naviga, echipamentul utilizează o hartă care este colectată pe unitate folosind senzorii săi și utilizează algoritmi pentru a evita automat obstacolele, cartografiate sau neimpuse (cum ar fi obiecte sau persoane). Fiecare AMR își determină traseul singur în timp ce primește comenzile de pe platforma FetchCore Cloud Robotics.

Total Technologies prezent la Courier & Postal Services Forum- România 2019

Azi, 17 aprilie, Total Technologies, Official Partner Platinum  Honeywell participă și în acest an la  evenimentul Courier & Postal Services Forum- România 2019, ce are loc la Hotel Intercontinental.

Este a 6-a ediție organizată de Govnet, dedicată industiei curierilor și serviciilor poștale unde se reunesc reprezentanți ai companiilor din acest sector de piață pentru a face schimb de informații și experiențe pentru această industrie.

Total Technologies & Honeywell  susțin  soluțiile digitale, astfel vor prezenta echipamente inovatoare destinate acestei industrii in vederea automatizării activitățile de curierat și poștale.

Total Technologies Partener Oficial Fetch Robotics- Roboții autonomi în centrele de distribuție!

Începând cu 1 Martie 2019, Total Technologies a devenit partener oficial  Fetch Robotics în România și Moldova, oferind centrelor de distribuție roboți mobili autonomi care  ajută la eficientizarea volumelor mari de activități în depozit.

Parteneriatul oficial cu Fetch Robotics, atât în România, cât și în Moldova, permite clienților Total Technologies să crească productivitatea și eficiența muncii în depozite prin implementarea roboților mobili autonomi. Aceștia vor lucra atât separat dar și colaborativ cu oamenii fără a se încurca, ajutându-i cu transportul cutiilor sau paleților în interiorul depozitelor.

Total Technologies își mărește gama de soluții digitale oferită clienților prin intermediul acestei colaborări, punând la dispoziția acestora o varietate de echipamente și soluții adaptabile  nevoilor de automatizare a proceselor în centrele de distribuție (soluții voce, RFID, roboți, echipamente industriale diverse).

Fetch Robotics are un portofoliu de roboți mobili autonomi (AMR-uri) care utilizează o combinație de camere LIDAR și 3D pentru a naviga în depozite în siguranță și cu precizie; dacă aceștia întâlnesc un obstacol atunci își ajustează ruta în timp real pentru a nu intra în coeziune. AMR-urile preiau sarcinile repetitive de depozitare care ar putea necesita un timp mare de parcurgere a distanței dintre locații. Robotii au o autonomie de aproximativ 8-10 ore.

În prezent, Total Technologies este partener oficial Platinum Honeywell în Romania și Centru de Service Autorizat și are o experiență de peste 27 ani în piața IT.

Mai puțin de o lună până la 9 februarie 2019! Regulamentul Delegat (UE) 2016/161 de serializare a medicamentelor!

Soluția digitală pentru business-ul tău: Total Technologies!

Urmare a Directivei 2011/62UE și a Regulamentul Delegat 2016/161  prin care s-au stabilit un set de norme detaliate pentru elementele de siguranță care apar pe ambalajul medicamentelor de uz uman, acestea din urmă vor avea cod unic de identificare și un dispozitiv de protecție împotriva modificărilor ilicite.

Această decizie a fost luată în urma creșterilor alarmante de falsificare a medicamentelor, astfel s-a hotărât să se elimine inclusiv fracțiile din cutiile de medicamente, practică ce era permisă doar în România.

Începând cu data de 9 Februarie 2019 vor fi puse în circulație numai medicamente cu prescripție medicală care poarta noile caracteristici de siguranță ce trebuie urmărite și verificate pe intreg lantul de productie si desfacere (Track&Trasability).

După data de 9 Februarie 2019, NU se vor mai putea introduce în circuit cutii de medicamente care nu au elementele de siguranță impuse prin Regulamentul Delegat (UE) 2016/161.

Soluțiile digitale autoID propuse de Total Technologies de verificare a medicamentelor pentru a veni în sprijinul tuturor comercianților din industria farmaceutică sunt: ScanPal EDA51 și Voyager 1450g

Acestea oferă posibilitatea scanării atât a codurilor de bare 2D cât și a celor 1D, fiind o investiție cu un cost redus.

Noul ScanPal EDA51

Total Technologies, Partener Platinum Honeywell în România vă prezintă – Noul ScanPal EDA51, echipament construit pe platformă performantă cu sistem de operare Android 8.0, ScanPal EDA51 poate fi utilizat cu ușurință având interfață touchscreen și oferă performanțe ridicate datorită procesorului puternic (Qualcomm Snapdragon SDM450, 1.8 GHz octa-core), este ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii.Honeywell EDA51 este utilizat în serviciile de livrări, serviciile pe teren și în retail, deoarece ajută la creșterea productivității și reducerea timpului de lucru. Noul model EDA51 este compatibil cu accesoriile, bateria și încărcătoarele disponibile pentru modelul ScanPal EDA50, astfel reducându-se costurile de investiție.

ScanPal EDA51 este construit cu un procesor octa-core ce oferă rapiditate în procesarea datelor, motorul de scanare performant face ca citirea codurilor de bare să se realizeze cu ușurință, chiar și a celor deteriorate, iar bateria litiu-ion cu o capacitate de 3.8 V, 4000 mAh ține pasul cu forța de muncă timp de 12 ore sau chiar mai mult.

ScanPal EDA51 are un design elegant, subțire, un ecran de 5 inch, este ușor și rezistă la căderi de la 1,2m asigurând și o etanșare IP 64. Acesta este recomandat în industria farmaceutică îndeplinind normele Directivei 2011/62UE privind citirea codurilor de serializare a medicamentelor.

Thor VM1A – Noul computer mobil!

Total Technologies, Partener Platinum Honeywell în România anunță lansarea noului computer industrial Thor VM1A, acesta fiind un “refresh” la versiunile VM1 și CV41.

Computerul Thor VM1A îmbunătățește productivitatea operatorului prin reducerea timpului de îndeplinire a sarcinilor, oferindu-le ușurință în utilizare cu ajutorul touchscreen-ului și tastaturii frontale.

Thor VM1A este construit pe platforma Mobility Edge pentru a oferi o protecție pe termen lung a investițiilor, deoarece aduce următoarele beneficii:

  • Implementare simplă și rapidă
  • Flexibilitate
  • Ciclu de viață extins (multiple versiuni de Android)

Noul computer Thor VM1A este conceput să fie ușor de întreținut prin sistemul SmartDock, astfel să se poată muta de pe un vehicul pe altul fără a interveni la cablare, iar operatorul să își poată relua activitatea în cel mai scurt timp.

Computerul mobil Thor VM1A este compatibil cu accesoriile Thor VM (cabluri, dock-uri, etc.), astfel beneficiarul putând să își protejeze investițiile anterioare.

 

Total Technologies- prezent la I&M World – Echipamente și Soluții inteligente pentru afaceri de succes!

Total Technologies este o companie IT cu o experiență de peste 25 de ani, specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, RFID și  VOCE în aplicații de colectare și prelucrare automată a datelor, soluții mobile și fixe de printare.

Total Technologies este partener Platinum Honeywell în România și singurul centru de service autorizat  pentru echipamente de colectare automată a datelor și a imprimantelor de coduri de bare.

Total Technologies îți pune la dispoziție unele dintre cele mai noi soluții de optimizare a proceselor de business, creșterea productivității,  oferind în același timp acuratețea datelor transmise.

Una dintre cele mai noi soluții o reprezintă tehnologia VOCOLLECT by Honeywell, aceasta oferă trei beneficii majore: creșterea productivității, acuratețea datelor și reducerea costurilor. Soluția VOCOLLECT este prezentă deja în peste 60 de țări, în procesele din centrele de distribuție, având peste 1 milion de utilizatori la nivel global.

 

Connected Freight este o altă soluție prezentă în cadrul evenimentului, aceasta este un sistem de monitorizare ce colectează și analizează  informații în mod continuu și oferă alerte cu privire la starea mărfii. Senzorii integrați pot monitoriza: șocurile,  umiditatea, luminozitatea, temperatura și locația mărfurilor. Aveți acces la toate aceste informații la nivel de colet pe toată durata transportului în timp real, oferind astfel o vizibilitate  a întregului lanț de aprovizionare atât pentru dvs., cât și pentru clienți.

Anunțul Microsoft cu privire la faptul că nu va mai oferi suport pentru sistemul de operare Windows CE și Windows Embedded Handheld face ca trecerea la sistemul de operare Android să fie o provocare în era tehnologiei, astfel Honeywell a creeat platforma Mobility Edge care pornește de la hardware și continuă cu partea de software bazându-se pe trei piloni principali: accelerarea deployment-urilor, optimizarea performanței și extinderea ciclului de viață al echipamentelor.

Clienții beneficiază de suport pentru echipamentele construite pe platforma Mobility Edge pe o perioadă de până la 8 ani.

Total Technologies vine în sprijinul business-ului partenerilor săi oferind consultanță gratuită în alegerea echipamentelor și soluțiilor potrivite.

Vrei sa fii la curent cu noutățile din IT? Atunci te așteptăm la standul Total Technologies, din cadrul evenimentului I&M World ce are loc la Romexpo în perioada 3-4 Octombire, să stai de vorbă cu specialiștii în domeniu, pentru a afla mai multe detalii și pentru a vedea soluțiile de eficientizare a afacerii tale.